Söndagsbabbel

Då var det första advent. Tiden har gått så himla fort det här året, så jag kan inte riktigt förstå det. Tänk, om bara 24 dagar är det julafton! Måste göra klart julklappsinköpen snart. Har fardigt till Nora , Tilda,  Alva och Elias, och halv klart till Älsk. Jag har iofs inte så många jag ska köpa julklappar till iom att vi slutat ge syskon emellan.

Sitter och ser Sanningens ögonblick på Tv nu, men jag tror nästan jag ska flippa igång nån film istället. Sen blir det sova, börjar tidigt både imorgon och på tisdag!

Lördagkväll

Då var det bara en dag kvar av helgen. Fast tiden har gått fort på jobbet idag, så himla mycket kunder! Men det är kul.
Nu tänkte jag kura ihop mig i soffan och se film med både godis och chips. Och invänta att Erik ringer efter hämtning nån gång ikväll.


Onda fötter!

Jo, jag har väldigt ont i mina fötter just nu. Jag skyller på att jag mellan 11-22.15 idag. Sista timmen var en pina för fötterna och jag ville bara ha en stol i kassan just då. Nåja, det gick ju ändå, och nu är jag hemma och slöar i soffan.
Jag hade egentligen tänkt lägga upp gardinerna ikväll men jag tror faktiskt det får vänta tills imorgon ändå.
Måste på banken imorrn också, och göra jul färdígt här hemma. För på söndag är det första advent och då ska julen vara framme! Och med tanke på att jag jobbar hela helgen så är det inte allt för mycket tid kvar att stöka runt på.

Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma hem. Det var försenade två timmar tydligen. Jag röknar med att han är hemma strax baki ett i natt. Jag längtar!

Nu ska jag försöka hitta mig något att äta, pizzan vi fick till middag på jobbet var nämligen bara sådär god.

Fullt upp

Ännu en dag till ända då. Tog mig iväg i tid idag så jag hann på Dollar och köpa julgardiner. Hade egentligen tänkt hänga upp dem ikväll, men jag är ärligt talat alldeles för trött. Det får helt enkelt bli imorgon, före eller efter jobbet.

Slutade fyra idag, och då fpr jag direkt vidare till Malin. Vi for en snabbis på stan och jag har faktiskt lyckats köpa två julklappar! En till älsklingen och en till lilla Elias. Är faktiskt helt nöjd med det jag köpt till Erik, fast det var ju bara halva julklappen, men ändå, jag vet ju vad mer jag ska köpa så=)
Vi for och beställde oss lite mat som Malin var så snäll och bjöd på=) For hem till henne och åt och inväntade att Erica skulle komma. Fick äntligen träffa hennes lilla tjej Natalie! Hon är hur söt som helst! Höll henne ett tag och hon var så snäll så=)

Sen blev det raka spåret till mamma och pappa där Vilja var. Grävde efter lite papper som jag måste skicka till a-kassan igen för att de verkar ha tappat bort dem. Konstigt, eftersom allt låg i ett och samma kuvert. Jaja.

Nu har jag och Vilja just busat runt här hemma och jag tror faktiskt vi ska ta och sova nu också. Behöver verkligen sova ut känner jag. Har bytt tid med en kollega imorrn så jag får jobba kväll istället. Annars måste jag ta med Vilja, och jag har inget färdigt för henne att ligga på i bilen. Så då är det bättre att jag jobbar kväll så hon får vara med mamma nån timme.

Förresten undrar jag vad som är fel med min mobil? Ibland går det inte att ringa till den. Som ikväll, jag kom på att den hade varit ovanligt tyst så jag trodde jag glömt den i bilen. Men den låg så fint i min jacka. Men då stod det nätverksnåntingblahablaha". Men, jag hade full teckning. Vad är felet? det är inte första gången den lägger ner sådär. Ibalnd står det något annat i displayen och ibland ser den ut som vanligt. jag fattar ingenting. Grymt irriterande är det iaf! Startar jag om telefonen börjar den funka igen. Så, är det telefonen? Eller är det simkortet det är fel på?

Det slutar aldrig

Och det snöar fortfarande!! Det är ju inte klokt!
Traktorn har iaf varit och dragit av gården igen, och jag bad han skotta bakanför bilen i fortsättningen.
Det är ju så himla smidigt, varför har vi aldrig anlitat de för snöskottning tidigare år?


Nu ska jag snart bege mig mot Luleå. Tänkte hinna på Dollarstore innan jag ska på jobbet. Jag har kortdag idag igen, 11-16. Men imorgon och torsdag får jag iaf jobba heldag.

Hej jävla vinterland

Det är snö till förbannelse ute!
Men jag är inte redo för vintern ännu!
Halva ´landet verkar ju vara i kaos av det här snöovädret..flygen inställda och sådär.
Älsk tog sig inte iväg förrens på eftermiddagen idag.

Jag har precis varit ute och skottat. Vi har ju beställt traktorskottning i år, och de var på förmiddagen och skottade så fint.
Men det är ju ändå alltid lite man måste skotta. Plogkarmar, runt dörrar och sånt.

Det ska komma nån snubbe och koppla nå el här ikväll. Men jag vet fan inte när han tänkt dyka upp. Och nu är jag less på vänta. Måste hinna på Konsum innan de stänger och sen tänkte jag faktiskt fara till mamma o pappa en sväng.

Ny bil!

Nu står den här, våran nya bil! Det blev en volvo v40 -01. Den är så fin! Ska premiärköra den till jobbet nu snart. Har ju bara kört kortare bitar med den tidigare.

Det luktar snus i hela huset. Erik bakar nämligen. Det ska vara i ugnen 24 timmar, och sen i 12 timmar till! Nåja, tydligen smakar det precis som Ettan och kostar bara en bråkdel av vad Ettan kostar. Och det är ju bra!

Nu ska jag borsta tänderna och sen rulla mot jobbet!


Tillgodo är alltid kul!

För en gångs skull har jag hunnit med rätt mycket på jobbet! Allt tack vare Lina faktiskt eftersom hon var så snäll och stog i kassan på kvällen så jag fick lagerplacera och fylla på av kläderna som är på kampanj. Imorgon måste jag försöja städa upp ordentligt på avdelningen, men det är svårt när man jobbar 8-16 passet, för man är i kassan ALLA timmar. Förvisso som andra kassa en av dem, men ändå.

Imorgon kommer min älskling hem också! Som jag längtar! Min underbaring=)

Fick ett brev av HM idag i posten, jag har 110:- tillgodo där, så nu måste jag kanske titta in på sidan och se om jag hittar nått att beställa! Kanske borde öppna resten av posten nu också, men det var inte lika spännande, jag vet ju att det är räkningar så.

Nu ska jag hitta nå ätbart, sen blir det sängen, börjar ju tidigt imórgon så!

Jag vann mig en dag

Jg ligger en dag fel i datum den här månaden har jag märkt. trodde det var 18:e igår redan, men inte lärde jag mig något för det. Har gått och trott att det varit 19:e idag. En dag längre kvar till löning med andra ord. Nåja, det hade ju kunnat vara värre så att säga.

Nettan och Lady kom och sällskapade ikväll när jag kom hem från jobbet. Det gillar vi=) Hundarna sprang som tokar fram och tillbaka. Och jag och Nettan fick surra=)

Nä nu ska jag se Antm, hann inte igårkväll så=)


Måndag igen.

Då var ledigheten snart slut för den här gången. Imorgon börjas det om igen på en ny vecka. Ska jobba tis-tors och helgen såklart. Sen får vi se hur det blir. Det är det nog ingen som vet ännu.

Jag och pappa har varit en sväng till Luleå nu ikväll. Får se på fredag hur det blir med allt då. Kanske kanske=) Jag blev då iaf helt såld. Fast jag är lite skeptisk på ett sätt, men den dagen det behövs så löser det sig säkert. Så jag behöver nog inte oroa mig för det.

Nu ska jag fixa mig en rostbiffsmacka och se Americas next top model, sen är det gonatt!

En riktig slappardag

Ibland blir jag riktigt överraskad över hur lite man kan göra på en hel dag. Som idag, jag steg upp och gick istället och la mig i soffan. Mamma ringde och ville jag skulle följa på prommis, så jag gick och bylsa på mig ännu mer kläder, för att sen efter prommisen åter igen lägga mig i soffan. Här har jag nu legat större delen av dagen. Sett lite Desperate housewifes och High school musical (otroligt fåniga filmer förövrigt). Givetvis har jag åstadkommit en middag idag också, och nu nyligt bunkrat upp med ved på bron inför veckan.
Det värsta efter en sån här dag är att man inte är trött för fem öre när man väl ska sova. Tur jag är ledig imorgon med andra ord. Ska förresten försöka få komma till sjukgymnasten och knäcka ut ryggen imorrn. Är så less på att ha ont nu! Kvällarna är alltid värst, hela nacken ömmar och jag får huvudvärk. Säkert så att jag spänner mig hela dagarna för att jag har ont.

Biljävel

ÅH! Jag är fruktansvärt less min bil! Nu får jag bara upp förardörren! Jag tror knappast att alla tre dörrarna fryst fast så pass att varken jag eller Erik får upp dem. Troligtvis något med låsen, men ändå! Det ska inte vara såhär! Gick inte att öppna dörrarna varken innifrån eller utifrån, inte ens med nyckeln gick det att få upp utifrån! Jag fick därför klättra in över förarsidan till passagerarsidan nu när vi skulle iväg. Irriterande, minst sagt! Jag är så jävla less bilen så de är inte klokt!
Den går ju bra iaf, det är väl det enda positiva med biljäveln.

Fullrulle

Idag har det varit full fart sedan vi steg upp. Vi for till Luleå direkt från morgonen med mamma och pappa. Köpte present till lillkillen, en jättehäftig sparkdräkt från Hafva. Passade även på att köpa en doppresent också till han. Då är då det färdigt iaf. Inte för att jag nu vet när dopet äger rum än, men ändå.
Sen inhandlade jag skor också, Nettan - de fanns kvar ett par åt mig! Skinnskor på rea 200:-. Helt perfekt, precis vad jag behövde! Hittade mig en halsduk och mössa också, så nu är jag rustad för vintern!

Och så blev det en present till Tilda, hon fyller ju 4 nästa lördag så. En bratz sminkdocka. Hon blev överlycklig:)
Blev även lite saker från jobbet, dels en magasinkärra för att frakta ved på ner från vedbon, eftersom jag är kass på att köra med skottkärran. Skulle behöva en sån där med dubbla hjul på. Och en hylla som jag tänkt ha i hallen, men de såg jag på en gång när vi kom hem att den kommer inte att rymmas där jag tänkt. Lite surt, men jag får väl lämna igen den till veckan då.

Nu har vi för en liten stund sen kommit hem från Tvärån där vi var och hälsade på den nya stjärnan i släkten! Och så himla söt han var! Och snäll. Han låg och tittade i princip hela tiden vi var där och gjorde bara något litet försök till läte. Tala om att storasyrrorna var stolta över sin brorsa:)

Igår kom Nettan och Martin förbi och såg Idol och så blev det lite kortspel också. Alltid lika trevligt! =)
Annars var dagen rätt lugn, jag jobbade 3,5 fjuttiga timmar och fyndade sen en vinterjacka. Snodde den mitt framför ögonen på en annan kvinna. Och tur de, för det var den sista som fanns! Den är så varm och go så jag vill nästan inte ta av mig den:)

Nåja, nu ska vi försöka hitta på något till middag. Känner att magen min börjar kurra.

Kan det inte gå över nu?

Usch vad jag är less min nacke. Det smärtar helt fruktansvärt. Nu är jag helt hundra på att det är en låsning vid skuldran, jag känner punkten så väl och hur det därifrån går upp i nacken. Och ner efter ryggen har det börjat nu också. Ska ringa och boka en tid så de får knäcka till för nu orkar jag inte med det här nå mer.

Snart kommer min älskling hem! Han borde komma inom den närmsta halvtimmen! Äntligen! Jag saknar han så himla mycket! Och i helgen får vi faktiskt vara lediga tillsammans! =)

Snö

Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl rolig hurra. Eller nått.
Jo, det snöar förvisso, men hur roligt det var är en helt annan femma.
Visst är det ju bra att det lyser upp lite efter vägarna det kan jag väl faktiskt erkänna.
Nåja, så länge det inte kommer allt för mycket snö är det helt okej. Men max 1 dm vill jag ha!

Faster igen=)

I natt har jag blivit faster igen! Fjärde gången nu. Det blev en liten kille, som jag trodde=)  Så mysigt! Måste fara dit och hälsa på så vi får se lillpyret! Kanske till helgen om de vill ha främmande=)

Jag var ju hos dem igår och hälsade på och myste med barnen. Underbart , nu har jag fyra att mysa med!

Härligt, jag är så glad!


Dags att sova kanske

Hur blev klockan så här mycket? Jag var ju påväg att gå och lägga mig för fyra timmar sen! Jag var ut och rastade Vilja en sista gång och skulle i pricip bara lägga igen datorn, men självklart började jag istället med att rita vårat hus. Har ett grymt program, och jag känner mig faktiskt rätt så nöjd med den här ritningen. Planlösningen känns bra, även fast jag nu bara hunnit rita nedervåningen. Men det är ju där det blir mest förändring så. Bara hoppas att Erik också gillar det! :)

Men nu SKA jag hoppa i säng, det är ett som är säkert!

Ledighet

Nu är jag ledig i två dagar, känns lite knasigt faktiskt. Men det ska bli grymt skönt! Imorron ska jag försöka ta mig till Piteå en sväng och eventuellt till brorsan och Lissi också.

Också ska jag putsa fönstrena såklart.

Snabb helg

Den här helgen har gått riktigt fort. Ny vecka imorrn igen, nya tag med andra ord. Jobbar betydligt mindre den här veckan som kommer. Är ledig både tis-ons och helgen. Enda lediga helgen den här månaden så det ser jag framemot!

Idag har det varit full rulle här hemma. Strax baki nio imorse vaknade jag av att Vilja skalla och sprang fram och tillbaka mellan fönstret och trappen. Vi studsade snabbt upp ur sängen, och möttes i hallen av byggteamet vårat; pappa och Staffan. Det var dags att byta fönster idag. Det visste vi ju självklart, men ingen hade meddelat oss någon tid. Nåja, jag gjorde mig i ordning och drog sen vidare till jobbet. Hade nog ändå mest kännt mig ivägen här hemma. 
Nu sitter fönstrena på plats, det var jättebra och jag tror faktiskt att de håller värmen inne typ 100 gånger bättre än de andra! 

Sen är det ju även farsdag idag, så vi var till pappa och där hade mamma gjort palt som vi blev bjudna på. Därefter gick vi över till Staffan ett tag. Hade ingen särskilld present till pappa. Han tycker alltid det är så onödigt att jag ska köpa något, men de blev iaf lite prylar från jobbet som han behövde. Jag siktar in mig på hans present istället tills han fyller år istället. 


Min nacke har fortfarande inte gett med sig förövrigt. Den smärtar och ömmar från skuldran till nacken än. Fast det är en helt annan smärta nu. Börjar fundera på om jag kanske har nån förkylning på G, då brukar jag få smärta i nacken så.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen snart. Jobb imorgon också, dock börjar jag först 12. Men det skulle ju vara trevligt om man hann med något på förmiddagen.  


Myslördag

Ikväll har vi myskväll här hemma. Vi har nyss ätit fondue och nu ska vi strax slå på en film. Har inte riktigt bestämt mig för vilken än. Men först blir det en lite prommis med Vilja, hon är väldigt rastlös just nu.

Jag har jobbat idag, knökfullt med folk hela tiden. Undrar om det beror på att det varit riktigt pissväder idag med regn och slask. Jobbar sön-mån också, men sen är jag ledig i två dagar. Och jag är ledig nästa helg! Mysigt att få en hel helg med älsklingen:)

Imorrn ska de förövrigt byta fönster här. I köket vårat. Skönt, då kanske det blir ännu varmare här inne:)
På tal om det måste jag förresten installera mitt nya program där jag tänkt rita upp vårat hus som det ska se ut efter renovering/utbyggnad.

Älgkött

Det här har varit den längsta dagen på länge. Kanske för att jag var tvungen vara hemma och inte kunnat göra så mycket. Det är ju en sak att vara hemma och vara sjuk så man inte har krafter till något. Men idag har jag ju suttit hemma, fullt frisk fast utan att kunna röra huvudet. Jag kommer på så mycket jag vill göra men som inte går för att det gör för ont. Jag har roat mig med att klippa lite tovor från Saga. Det gick ganska bra ett tag, sen attackerade hon min hand. Lömsk som katter är. Med andra ord, en väldigt händelselös dag.
Nåja, imorrn ska jag och jobba iaf.

Imorrn kommer älsklingen hem också! Jag längtar så himla mycket! Och han kommer hem tidigt till och med, självklart så jobbar jag ju kväll då. Men han är hemma när jag kommer hem och de är så skön känsla bara det=)

Kvällen har varit lugn, fixat lite middag och matlådor och sett Grey´s. Svärfar ringde och bad mig komma över så jag var dit en sväng. Vi fick oss en hel kasse med älgkött. Alla möjliga olika bitar och massor med köttfärs! Så perfekt! Det tackar vi för! Finns det något godare än älgkött? Nä, jag tror inte det!

Nu kom Vilja och buffar på mig, dags för kvällspinkningen nu med andra ord.

Gonatt!

Hemma från jobbet

Jag blev hemma från jobbet idag, lite svårt att stå i kassan när man inte kan vrida huvudet. Skulle känna mig gyrmt otrevlig mot kunderna om jag inte kan vrida och hälsa.
Jag är iaf lite bättre i nacken, jag kan vrida huvudet litelite till vänster nu. Ibland glömmer jag bort att jag har ont, som när jag låg och sov och Erik ringde. Jag hoppade upp som vanligt och AJ vad det tog ont.
Nåja, mamma kommer förbi med lite voltaren sen som jag ska smörja på så de kanske är bra tills imorgon=)

Annars har jag inte gjort många knop idag. Legat på soffan och sett lite serier, sovit i tre timmar och nu gjort upp eld. Nu ska jag strax fixa ihop nån middag tänkte jag. Frågan är bara vad? Jag är ruskigt sugen på spagetti och köttfärssås, men köttfärsen är slut:(


ONT!!!

Jag har sjukt ont!!! Vaknade av att det knakade till jättekonstigt mellan skulderbladen/nacken och jag kunde knappt röra mig i sängen. Efter många om och men så tog jag mig till sittandes läge och ringde till pappa. Så fort jag rörde mig blev jag yr oh började må illa så jag fick stappla mig till toan. Nu har jag tagit mig ner. Jag kan inte röra huvudet, det gör ont från skuldrerna till nacken. Kan inte vara nackspärr, däremot tror jag något låst sig, för jag kan inte röra huvudet åt vänster eller vicka det rakt.

Är det aldrig helg?

Det blev inte att fara in till stan idag. Fick höra att det var halt ute, och med mina jättebra vinterdäck kändes det lite onödigt då. Jag har ju som sagt inga dubbar kvar på däcken, mönstret är förvisso helt okej, men jag vill helst ha dubb också.
Får se om man kan hitta sig några vinterdäck i rätt prisklass nån gång. Vill inte riktigt köpa några dyra eftersom jag räknar med att byta bil så småningom, och då känns  det som att kasta pengarna i sjön. Lär inte få tillbaka de när jag säljer bilen.

Men städat blev det däremot. Skönt att ha de bortgjort inför helgen. Längtar så mycket till helgen när älskling är hemma med mig:)

Snackade med brorsan idag också, ingen liten än. Men nu måste det bara vara nära. Nästa vecka tänkte jag fara och hälsa på när jag är ledig två dagar i rad, och då måste nästan liten ha kommit. Det kommer bli så myyys i så fall. Fast det blir det ju hur som helst med alla barnen. Men det är något speciellt med en alldeles liten en:)

Nä nu ska jag ta och slå igång senaste avsnittet av Desperate Housewifes tror jag:)

Kloklippning

Jag såg det nya hundprogrammet som började på Tv4+ igårkväll. De tränade en hund på att klippa klorna, en hund som verkligen inte ville samarbeta det minsta. Vi får ju visserligen klippa på Vilja, men vi har alltid måstat vara båda två för att få alla klor klippna. Tills igår. Jag gjorde precis som de gjorde i programmet, och det gick galant! Inte ett försök till att dra undan tassen, sparkas eller försöka ta sig där ifrån. Jag är helt tagen.

Nu har vi haft Vilja ett år också förresten. Vi hämtade henne den 29 oktober förra året. Tänk vad liten hon var då:)







Tisdag

Idag är jag ledig. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra. Jo, städa så klart, men utöver det. Tänkte kanske fara en sväng till stan. Fast egentligen kändes det lite onödigt för jag har inget särskillt jag ska dit och göra och ändå inga pengar att förstöra.
Dags för frukost nu iaf:)

Snö

Så var helgen förbi, och måndagen också för den delen. Lördagkväll var härlig. Nettan och Martin kom hit och även Jakob och Josefin. Vi spelade lite kort och Pictionary. Vi fick se oss slagna av grabbarna den omgången. Men det blir inte nån mer gång vi ger bort en vinst sådär:)

Nu eldas vi för fullt i kaminen också. Eller fullt och fullt, en brasa på morgonen och en på kvällen. Helt underbart skönt! kan it´nte förstå att den kan hålla värmen så pass bra! =)
Det är då så mysigt att sitta framför den när man gjort upp en eld.

Igår kom de snö också, som faktiskt ligger kvar idag också. Visst, det var inte mycket, men vägarna blev iaf vita. Jag behöver inte mer snö än just precis så det lyser upp längst vägen. Så lite mer än så här får de komma. Fast det behöver ju inte komma än på en månad. Sådär lagomt till jul blir bra!

Fredag

Vilken dag! Det har varit full rulle på jobbet, minst sagt. Fram till fem var det helt galet mycket, men sen tvärdog det. Jag gissar på att många jobbat halvdag idag eftersom det är Allahelgona i helgen. Det är trots allt ganska kul när det är så mycket folk i farten. Timmarna flyger bara förbi en. Och jag är lite imponerad över att man orkar hålla humöret upp hela tiden. (fast jag har bara haft glada och trevliga kunder hela dagen, så de är kanske inte så konstigt egentligen) 

Vi har eldat i kaminen ikväll, de var så mysigt! Imorgon ska Erik få elda lite på morgonen tänkte jag, så kan vi kanske göra en ordentlig brasa på kvällen. I övrigt har kvällen varit lugn, vi har sett Idol och inte så mycket mer. Eller, rättare sagt, jag har sett Idol, Erik har spelat sitt nya spel. Det är grymt irriterande ljud i spelet kan jag lova.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, jag ska ju faktiskt upp och jobba imorgon också.

RSS 2.0