090919

Två sköna lediga dagar har jag haft nu. Behövde det verkligen tror jag. Och älsk är hemma igen, helt underbart! :) Vi var på möte idag och det lät lovande iaf. Skönt.
Sitter och försöker varva ner, har städat tills nu. Men det börjar vara dags att hoppa i säng, jag ska ju faktiskt jobba i helgen.

På måndag bär det av till Piteå igen, ska komplettera med lite saker.


Det är tungt.

Ja, samma visa idag. Pratade med Hanna på jobbet idag. Och grät, igen. Fy fan vad mesig man känner sig. Fast folk verkar ha förståelse över att jag mår dåligt över det. Det är ju inte direkt första gången jag snubblat så här nära mållinjen, snarare den tredje. Fan. Och det är jobbigt, minst sagt. Jag gillar ju mitt jobb. Ruggigt mycket. Jag trivs så himla bra, både med arbetsuppgifterna och arbetskompisarna. Också blir det så här. Klart det gör ont.
Självklart har jag ju vetat att vikariaten skulle ta slut, men inte på det här sättet. Det kom som en blixt från en klarblå himmel. Minst sagt. Och eftersom jag varit på vikariat i 3 år så hinner man som "glömma" att man bara vikarierar. Också hoppas man ju såklart alltid på att det ska bli mer.

Som jag skrev sist, jag är inte ond åt någon. Jag är bara lite ledsen. Men jag kan lova att jag har världens underbaraste arbetskompisar iaf.

090916

Lite lättare, lite ljusare. Det känns troligtvis bättre för varje dag som går. Bra kommer det ju aldrig kännas förens allt har löst sig. Jag började gråta i kassan idag när Carina kom och fråga hur jag mådde över det som hänt.
Förlåt, jag vill inte vara svag och gråta över det. Men det gör ont när jag tänker på det. Lättast är det att fortsätta som att inget har hänt, fast det kanske inte funkar i längden. Jag är inte ond åt någon, jag är bara lite ledsen. Och det måste man ju få vara. Det känns faktiskt som att jag snubblat lite på mållinjen åter igen.
Det löser sig säkert, på ett eller annat sätt. Även om det kanske tar ett tag innan jag ser någon ljusning.

Ja, jag har åtminstonde världens bästa arbetskollegor, och jag kommer sakna dem så fruktansvärt mycket.

Åh.

Tala om att den här dagen inte kommer gå till tio i topp. Åh, ibland blir man bara så ledsen, även fast man har förståelse för varför det blir som det blir. Önskar älsk hade varit hemma just nu.
Tänk att man alltid halkar tillbaka på ruta ett? Det är bara att ta nya tag och hoppas på det bästa.

Paltfredag

Idag var det paltpremiär hos oss. Första gången vi kokade palt här, och det var så gott! Skulle lätt göra om det om det typ imorgon. Nej, men de blir väl nån gång då och då framöver. Jag har då lovat ett paltkalas har när vi fått oss ett nytt kök.

Utöver det har dagen varit lugn. Vi har varit över till Staffan och Carin en sväng nu under kvällen och hälsat på. Och Vilja har varit och jaktat i flera timmar idag. Otroligt vad man hinner sakna henne här hemma. Det blir så lungt och tyst när ingen tassar omkring. Jag hade förresten lite dålig tajming idag, bråkade in Vilja i duschen (för hon har luktat superilla sen hon jagade sist), sekunden efter jag släppt ut henne från duschen hör jag svärfar i hallen som ville låna henne. Självklart fick han det, men tänk om jag bara väntat 15 minuter med hennes duschning? Nåja, hon verkar inte ha varit ner i något dynghål idag iaf, för hon känns fortfarande väldigt ren i pälsen:)¨

Imorgon ska jag försöka ta mig in till stan och hitta en present till mamma. Hon fyller ju år på söndag och nånting vill jag ju komma med trots att det låter som alla andra år "nej, spara du dina pengar, inte behöver du köpa något åt mig". Men hon är ju världens bästa mamma så självklart ska hon få en present:)


Ikeatripp

Tänk att man alltid lyckas hitta saker att handla på Ikea, trots att man sagt innan man for att man inte behöver något speciellt egentligen. 1400:- klarade jag av att spendera ändå, och mer hade de blivit om jag inte snålat ihop. Jag vill som handla en massa fina saker, men det känns samtidigt onödigt innan renoveringen är gjord. Jag menar, jag kanske vill ha helt andra saker då?
Så jag plockade mest hem "osynliga" saker idag. Förvaring till skafferiet, laptop bricka för när man har datorn i knät (vilket jag allt som oftast har, och den blir brännhet efter en stund) helt underbart fina sängkläder, en lampa till hallen, fikafat och lite annat smått och gott:) Åh, jag gillar verkligen Ikea och jag kommer typ spendera en hel helg där efter vi renoverat klart. Jag är lite smått sugen på ett Ikea kök, just för att de har så mycket bra tillbehör, men då har de så klart inte det träslaget vi pratat om, så det blir nog ändå något annat kök för våran del.

Nåja, nu väntas jobb ons-tors, sen är jag ledig hela helgen lång! Underbart skönt, och jag har gett mig fan på att jag ska göra palt. Får se hur det funkar på färskpotatis. Om nu inte svärfar har några potatisar kvar som jag kan göra på:)


Det snöade löv idag och det var så veckert. Hösten har ändå sin charm på något sätt:)


Måndagkväll

Ny vecka och nya tag. Jag har varit så trött idag efter en natt med dålig sömn. Trots det gick tiden på jobbet vädigt fort. Kanske för att jag har så mycket att göra och jag aldrig hinner bli klar? Nåja, fick åtminstonde lagerplacering och några nya produkter inbyggda idag. Men jag vill städa igenom hela avdelning för den ser hemsk ut!
Imorgon är jag åtminstonde ledig. Då bär det av till Ikea! Äntligen, som jag har väntat på att fara dit, men varje gång vi vart påväg har det blivit uppskjutet. Så höll det på bli även denna gång när de frågade mig om jag ville jobba imorgoneftermiddag några timmar. Men, jag beslutade mig för att jag ska ta mig iväg den här gången.

Annars är väl allt som vanligt. Jag ska ta och äta middag nu och sen blir det till att duscha hunden. Hon ser blöt ut i pälsen trots att hon är torr och luktar apa. Jag undrar jag vad hon hittade för mysigt lerdike igårkväll när de var ut och jakta? Nåja, det är åtminstonde en nöjd hund:)


Ledig imorgon!

Åh, ledig imorgon! Och då kommer Malin:) Vi ska göra ett besök i Piteå, det kommer bli kul:)
Nu ska jag däremot dammtorka, har tänkt tanken nu i fyra timmar, så det börjar väl vara dags att komma igång.

Sista boken, tack!

Okej, nu har jag väntat och väntat på den tredje och sista boken av Belinda Olsson. Gravidchock och den andra boken var så himla underhållande, och jag vill inget hellre än få läsa den tredje och sista. Men jag börjar ju fundera om hon lagt ner det? Jag har försökt googla info om den är på gång, men hittar inte ett jotta om den.
Jag har tragglat mig igenom andra böcker i hopp om att hitta något annat som får mig skratta högt. Det närmast jag har kommit är faktiskt boken Marley och jag. Nu senast har jag läst Sjuårskrisen, men den var mest bara hattig och lite konstigt upplagd enligt mig. Och nu ska jag ge Martina Haag en chans. Men nu vill jag att sista boken i trilogin ska släppas. Gärna redan imorgon, men helst redan igår. Kom igen, ge mig boken!!

RSS 2.0