Årligt jobb

Sådär då var de pantat färdigt. Blev nästan 500:-. Helt sjukt egentligen, jag måste börja fara och panta oftare än en gång om året. Nu hade jag tänkt fara in till Piteå med bussen, men då pratade jag med mamma just som slutade nu. Med andra ord har jag ingen att snika skjuss med hem, så jag måste iaf ta bilen. Har egentligen ingen lust att fara, så jag funderar på att bara fara till Norrfjärden på banken och passa på att handla imorrn på lunchen istället. Det funkar ju faktikst lika bra.
Tror det får bli så, så kan jag börja städa lite istället och ta en prommenad med Vilja i solen.

Ledig

Idag är jag ledig, grymt skönt. Men jag har alldeles för mycket att göra för att hinna allt! Ska iaf fara och göra den årliga pantingen. Avskyr det! Tycker överhuvudtaget inte om att panta, så därför blir det alltid ihopsammlt allt för länge. Tills man inte kan blunda för det längre när man går in i garaget. Nåja, nu är de dags. Lika bra att få det bortgjort.

Sen ska jag ta och städa också, och in till Piteå och handla mat. Funderar faktiskt på att ta bussen så jag kan åka hem med mamma sen. Skulle vara skönt att slippa köra:)

Ikväll kommer Erik hem också, som jag längtar! Trist att jag ska jobba hela helgen bara. Och så ser det ut nästan resten av året. Skulle vara roligt om man var ledig tillsammans nån gång iaf. Men, jag måste ju ha en inkomst också, så är det bara. Så det är bara gilla läget, efter jul blir det förhoppningsvis bättre arbetstider för mig.

Nu väntar jag som bara att brorsan nån gång ska ringa och säga att de är på BB. Jag tror den kommer under helgen nån gång. Vad jag längtar tills jag får träffa liten! Jag tror ju att de får en pojk den här gången, så de ska bli spännande att se, eller om de får en liten tjej till. Vad jag ska mysa med liten sen!


Nä nu, ska jag fara till Konsum och börja panta lite.

Nu står den här!

Nu står den här våran kamin! Den är såå fin och jag längtar tills vi får elda i den! Den skulle stå i fem dagar innan man gjorde upp eld med 1 kg ved. Sen ska den svalna innan man gör upp nästa med 2 kg ved, och samma fast med 3 kg. Sen är det bara elda på bäst man vill! MYSIGT! Nu ska vi bara lägga plattorna framför kaminen också så är det klart sen:)



Så på lördag får vi elda för första gången! Jag ser framemot det!
Och jag tror att jag kommer tillbringa många stunder med att sitta och titta in i elden. Den lyxen har vi ju inte haft med gamla vedspisen direkt:)

I övrigt så jobbar jag, kommer jobba rätt  mycket 3½ vecka framöver. Typ varje helg och nästan alla vardagar också. Jag kommer vara ledig två helger från och med nu tills i mitten av januari. Alla andra helger blir det jobb. OM jag nu inte får hoppa in på schemat i sin helhet så att säga. Vilket jag hoppas på!

Ska ta och hoppa i duchen nu snart så jag slipper det imorgonbitti. Sover mer 'än gärna nån minut extra på mornarna när jag börjar tidigt. Är verkligen inte någon morgonmänniska.
Ska bara invänta att älsklingen min ringer först:) Längtar efter han!

 





 

Ny vecka ...

Ny vecka igen. Helt galet vad tiden går fort! Jag ska snart ta och fara till mamma och pappa för snart kommer montören. Kaminen ska upp idag! Som jag längtat efter den här dagen!
Var lite pyssel med att bära in alla delar igår och få dem i högar. Nåja, jag anser att det är tillräckligt sorterat nu. Får bara hoppas att montören tycker detsamma.



Det är ju då bara tur att vi själva inte behöver montera ihop alla de där delarna! Jag kan räkna ut vad som är topp, sidor och hörn, men resten har jag inte en blekaste om vart det ska:) Ja, innuti så klart, men i vilken ordning.


Nä, nu ska jag och Vilja göra oss i ordning för att fara iväg!


Tröttast

Wow, det är helg och jag har varit ledig, men ändå är jag tröttare än någonsin.
Börjar först tolv imorgon som tur är.
Dock kommer monterargubben redan kl 8, så då flyr jag och Vilja till mamma och pappa istället.


Några minuter till bara=)

Är alltid lika skönt att få komma hem från jobbet. Det är inte alls samma sak att vara hemma annars. Hoppas nu bara jag faktiskt får jobba de här 85% under de här fyra veckorna. Det skulle vara guld!

Det var ganska mysigt här hemma nu, både Saga och Vilja ligger och myser här med mig. Och snart kommer älsklingen min hem också. Bara några minuter kvar! Helt underbart!

Måste dra mig till OK nu innan de stänger, annars blir det jobbigt imorgonbitti utan snus.
(fast de hade  väl kanske varit lika bra?)


Skön dag=)

Blev väckt av telefonen i morse. Malin ringde och undrade om vi skulle göra något idag:) Det var ju helt perfekt, för jag tänkte på det igår, att jag skulle fara till henne om hon var ledig. Så, sagt och gjort, jag gjorde mig i ordning och for iväg. Vi sprang några timmar på stan och jag köpte mig ett fotoalbum och lite scrapp prylar. Tänkte testa om det  är något för mig, så nu har jag plockat fram alla mina bilder som bara ligger.
Sen for vi hem till Malin en sväng för att sen fara ut till Erica och hälsa på. Det var så kul att få träffa henne, för det var verkligen jättelängesen sist, typ i början av sommaren.
Det har verkligen varit en toppendag idag!

Badade Vilja imorse också förresten. Hon kunde nog inte ha avskytt mig mer. Stackarn.

Nu ska jag se till att äta något. Magen skriker efter mat...

Dagen bara försvann

Jag vet inte vart dagen tog vägen? Helt plötsligt var klockan efter fem och jag drog hem till mamma och pappa för att skriva ut min ansökan. Självklart komdes jag inte åt nätverket så det tog väldigt länge innan jag kom på ett sätt att kunna skriva ut på. När jag väl fått ut papprena så läser jag på anvisningen "Ingen ansökan via brev eller telefon." och på nästa rad "Ingen ansökan via e-post" Hur fan har de tänkt få in ansökningarna då? Jag kikade på deras hemsida ifall de hade nån anmälan där av något slag, men inte det. Så nu har jag ändå stoppat allt i ett kuvert och hoppas på att adressen är rätt.

Hur som helst blev klockan kväll, jag for på Cafet för att inhandla snus och fastnade farmför Färjan där. Skulle sen hem och se Desperate Housewifes, men det hann jag helt glömma bort, och nu orkar jag faktiskt inte slå igång det.

Imorogn funderar jag på att fara till Piteå en sväng. Hälsa på mormor och morfar och ta en sväng på stan. Och kanske även en sväng till Tvärån. Det beror på, dels om de har tid och om barnen är hemma. Sen kan det ju även hända att de är på BB. Man vet ju aldrig. Spännande att lillpyret snart är här! =)

Det blåser och regnar ute. Känns otroligt att det ska vara fint väder imorgon.

Underbar helg!

Det har vart en bra helg det här! Fredagskväll kom Nettan och Martin hit för att se Idol och lite Pictionary spelande:) Jag och Nettan äger fortfarande spelet trots att det gick som det gick:) Det slank ner lite öl för de andra, men eftersom jag skulle jobba i helgen blev det bara en liten cider för mig.
Som sagt, jobbat har jag gjort. Det har gått bra, har faktiskt fått lite mer tider nu några veckor framöver. Dock bara halvdagar, men det är ju bättre än ingenting. Och jag sparar ju av mina stämpeldagar.

Lördagkväll var vi på fest i Piteå. Jag var rätt nervös innan, men det hade jag inte behövt vara. Det var så trevligt och timmarna bara flög iväg! Det blev till och med utgång, och det ska jag meddela er, att det är över ett år sedan för min del!
Det var iaf en jättetrevlig kväll, och såhär i efterhand ångrar jag lite att jag var nykter. Nåja, nästa gång är de min tur att dricka helt enkelt!


Erik berättade i helgen om när vi träffades. Åh, jag älskar när han berättar det. Jag blir alldeles till mig och kan inte sluta le. Och att han minns sånna detaljer. Det pirrar i hela kroppen när han berättar. Precis som när man var alldeles nykär.
Jag älskar honom så otroligt mycket! Kom heeem till mig älskling
!



Nu ska jag ta och skriva en ansökan. Fick en anvisan av Arbetsförmedlingen att söka ett jobb. Kan för allt i världen inte se hur de kunnat matcha mig mot det. Men, det är väl bara skicka in en ansökan så får vi se!

Skön onsdag

Jag är helt dagvild just nu, men har kommit fram till att det trots allt är onsdag. Vaknade betydligt tidigare än vad jag trodde jag skulle göra eftersom klockan blev över fyra innan jag var i säng i natt. Men, det var ju bara bra! Ringde och väckte upp Nettan på en gång och drog med henne till stan. Skulle bjuda henne på lunch, men väl där upptäcker jag att jag har inget av mina kontokort med! Det höll på att sluta med att vi fick fara hem hungriga igen, men då kom jag på att på ett av mina gamla Nordeakort ligger de lite pengar! Så det fixade sig som tur var=) Ibland lönar det sig att ha dubbla banker!
Hemma igen så drog vi på prommis med hundarna på en gång. Så härligt väder ute idag! Därefter har jag inte gjort så mycket. Tagit nån tova bakom Viljas öron och dammsugit. Ska nog ta och fixa lite middag snart också.
Nu är det snart torsdag också så min älskling kommer hem! Jag längtar så mycket efter honom! Synd bara att jag ska jobba hela jäkla helgen.

Nåja, jobb ska jag egentligen inte klaga på. Fick beslut från a-kassan idag hör och häpna! jag som trodde de skulle ta lika länge till efter att arbetsförmedlingen klantat sig. Fick iaf en hyffsad dagpenning, men däremot, sitter jag i den sämsta sitsen som deltidare. Så otroligt låg procent, samt att det är skrivet 6h/vecka, så mina 75ersättningsdagar dras det av varje vecka, även dem jag inte jobbar. Lite surt ändå, det är alltså endast 18 veckor, så nu hoppas jag verkligen att jag får jobba extra utav bara helvete!

Mitt i natta!

Ojdå, klockan har visst blivit lite väl mycket ser jag. Inte alls meningen. Har suttit här och fifflat med min design nästan hela kvällen, och jag blev nog rätt nöjd till slut. Men nu ska jag nog ta ut Vilja på en sista pinkning och sen bums i säng!

Plockardag

Jag som hade tänkt baka idag. Det blev det ju inte.  Nåja, att få det städat är inte heller helt fel. Har egentligen inte hunnit så himla långt, bara plockat ihop massa saker på övervåningen och burit ut i garaget, tvättat och putsat fönstrena på nedervåningen. Dock bara insidan, utsidan får bli nån annan dag när jag fått tag på en stege som jag vågar klättra upp på. Litar inte på den vi har ståendes här ute, den är alldeles för gammal.

Dags att hänga upp tvätten nu hör jag, maskinen stannade!

Förbannade arbetsförmedling!!

Okej, Arbetsförmedlingen slutar aldrig att förvåna. Jag förstår mig inte på dem!
Jag ringde telefonarbetsförmedlingen idag för att kolla om jag var tvungen in och anmäla mig på nytt eftersom mitt vick gått ut. Och tur var väl det att jag ringde dem! Efter många oförståeliga svar av kvinnan, (jag menar, måste jag in och anmäla mig? Ja eller Nej svar duger gott och väl,) så bad jag henne läsa i mina handlingar om jag fortfarande var anmäld. Jo, de var jag, men däremot hade de inte skickat nån signal till a-kassan! Hur svårt ska de vara för dem att klicka på en liten knappjävel på datorn? Inte konstigt på att det varit knäpptyst från a-kassan! Tydligen hade de missat att signalera a-kassan när jag var in och anmälde mig 1 september. Trots att jag fick papper som jag skulle skicka in också. Och jag har skickat in alla papper såsom anmälan och arbetsgivarintyg. Så nu antar jag att det kommer dröja lika länge till innan det kommer igång!
Kvinnan jag pratade med var iaf väldigt hjälpsam och gick tillbaka och signalera mig från 1 sep. Tack det, för jag vill INTE gå två veckor utan betalning och sen vara tvungen göra karensdagar! Nej, jag hann ju precis göra mina karensdagar under de där två veckorna.
Hur som helst sa hon att jag inte skulle behöva in till arbetsförmedlingen nu förens i mitten av januari. Tack för det!



Hur  som haver har dagen flytit på. Var ut på prommis med Nettan och Lady i finvädret och hundarna fick sen busa här på gården ett tag. Nu ligger Vilja här under bordet och snarkar och jag tror att jag ska krypa ner i sängen snart.
Annars jag har jag mest sett serier på datorn idag, plöjt igenom alla America next top model avsnitt som hittills kommit ut och samma med Desperate Housewifes. En ganska skön dag med andra ord!


Måndag

Då var det måndag igen. Det är strålandes sol ute och faktiskt riktigt skönt i solen. Och här sitter jag i soffan och har faktiskt ingen lust att göra något. Känns som att jag borde ta vara på de här sista fina höstdagarna egentligen. Kanske ta ut kameran på en tur. Vi får väl se hur de känns om en stund.
Ska dammsuga och skura här hemma idag iaf.

Jag blev ruskigt besviken imorse. Eriks mobil började låta och jag trodde den ringde såklart. Men nejdå, det var larmet, och jag frågade varför han skulle upp. Jahapp, det var tydligen måndag och han skulle ju iväg till jobbet. Lite besviken blev jag allt, jag hade räknat med att ha han hemma ju!

Pictionary

Det har varit en skön helg det här. Igår for jag och Erik in till Piteå en snabbsväng. Skulle på systemet coh på Keramix. Egentligen skulle vi på Djurmagazinet också, men de hade tydligen stängt lördagar. Knasigt!
När vi kom hem var Nettan här och hundarna busade för fullt. Och på kvällen kom Nettan och Martin förbi igen, så vi spelade lite sällskapsspel, bland annat Pictionary. Och jag och Nettan utklassade grabbarna så klockrent! Vi var helt enkelt bäst på det! Blir ganska roliga teckningar när man sitter och tittar igenom efteråt! Vi måste nog spela nån mer kväll tror jag=)
Idag har jag varit en sväng till Storheden med mamma o pappa. Inhandlade bara lite småsaker som grytlappar, provsticka och äggkopp:) Lika bra var väl det, för jag har inte direkt överdrivet mycket pengar kvar.
Nu har vi nyss varit ute på prommis med Vilja, och jag tänker nog dra fram dammsugaren en sväng. Blir mycket håstussar på golvet efter de har busat en hel kväll:)

Arbetslös igen

Så var jag arbetslös återigen. På deltid förvisso, men eftesom min procent jag jobbar är så låg så känns det som att jag är heltidsarbetslös. Egentligen har jag vick fram till på söndag, men iom att helgen är ledig så anser jag mig som arbetslös. Nåja, julhandeln drar ju snart igång och jag hoppas verkligen att jag får jobba lite extra då.

Ikväll har vi varit hos Nettan och Martin och sett Idol. Kändes som att rätt person åkte, nu hoppas jag bara att rätt man ryker nästa vecka också. Nu känner jag att ögonen är riktigt trötta, de svider och jag vill helst bara gnugga dem allt jag kan. Så snart väntar sängen.

Förresten har Vilja börjar löpa. Lilltjejen blir stor. Det var väl på tiden att första löpen kom, hon är ju faktiskt 13 månader. Jag var faktiskt och köpte henne ett värmetäcke igår, men det var ingen hit. Tror aldrig hon tyckt så illa om matte som då. Stackaren ville inte röra sig med det på mer än nödvändigt. Det blev några staplandes steg, och sitta vägrades totalt. Benen var totalt utspända, de gick knappt att rubba henne. Så det åkte tillbaka idag. Böt det till en ny Biabädd istället, så nu har vi äntligen en på varje våning. Bra det, så jag slipper köpa ännu fler billibäddar på Rusta åt henne. De håller max två månader så är de jätteskitiga eller så lyckas hon spy över dem. Bia är bra, bara torka av. Eller skölja i duschen som hastigast. Men visst, de kostar typ 600:- styck istället. Dock helt klart värt det.



Förresten berättade en kollega på jobbet något fränt idag om flattar. (Han blev förövrigt helt kär i Vilja när han träffa henne i veckan, han har haft flatte förr själv. Given hundvakt där!) Tydligen har alla flattar exakt samma rörelsemönster, och de känner igen om de möter en annan flatte på långt håll just pga av rörelsemönstret. Tydligen är flattar ensamma om att hela rasen har samma rörelser. Spelar visst ingen roll om det är en 10 årig hund som möter en valp, rörelserna är detsamma. Kan iof förstå det lite grann med tanke på att hela kroppen svänger som en pendel. Nåja, svår att förklara såhär i efterhand, men det var vädligt fascinerande. Eller hur det stavas.

Nej, gonatt nu.

Rolf Lassgård

Haha, just det, Rolf Lassgård var in och handlade av mig idag. Det hade jag aldrig vetat om inte karln han var med studsat fram till kassan och sagt "Det här är Lassgård, du känner väl igen han? Lassgård har väl rabatt här?"  Jag är sämst på känna igen känt folk, så nej, jag kände inte igen honom. Och han fick ingen rabatt. Sånt får inte jag göra ju.  Han tyckte förövrigt att våran butik var den roligaste han varit in i här uppe sa han när han gick. Nåja, de var en skojfriskt gäng, minst sagt!


Lite ljusare

Har varit en lite bättre dag idag motför igår. Skönt, men det är väl så att man har sämre dagar. Kanske bra det på sitt sätt.
Bortsett från att ha jobbat idag har jag varit och sökt ett värmetäcke till Vilja, hittade ett fint från Hurtta som det blir. Ska bara hitta det i rätt storlek. De hade det bara i stl 65 på Djurmagazinet på storheden, och visst, det var jättebra i längd men alldeles för stort runt kroppen i övrigt så jag ska testa stl 60 istället tänkte jag.
Därefter kom pappa med släpet så vi lastade på allt skräp jag samlat ihop och drog till återvinningen med det. Nu jar jag nyss kommit hem och sitter och ser Grey´s. Alltid lika bra!
Ska snart hoppa i säng, för efter två nätter med lite sömn somnar jag nog fort som attans. Skönt det, för jag orkar inte vara trött en dag till! Och imorgon när jag kommer hem så kommer älskling hem också! Vad jag längtar!!!

Förvånande!

Okej, nog för att det finns billiga hus i byn, men det här tog nog priset! 120000 för en villa! Visserligen vet jag inte hur det ser ut mer än på utsidan, men ändå! Jag blev lite paff.

Pissdag

Fyfan vilken pissig dag! Tack för att den faktiskt tog slut. Idag är det verkligen säljarna och kunderna som förgyllt dagen. Men i övrigt hade jag hellre stannat i sängen med täcket över huvudet!
 

Redo för vintern

Vinterdäcken sitter på nu och bra är det! När pappa lossade högerbak hjul visade det sig att det var helt uppnött och uppslitet. På två ställen. Bara tur egentligen att det inte gått sönder. Kanske måste köpa nya däck också, dubben hade i stort set gjort sitt. Men förhoppningsvis så kanske det skulle gå att sätta nya dubb på dem, för i övrigt var de i bra skick.
Känns lite småsurt att behöva köpa däck nu om jag kanske ändå inte ska ha kvar bilen så länge.
Förresten snöade det i lördags. Uääk!

Började nå program på 3an nu, Generation Fett. Var tydligen nån kvinna som vill gå upp så mkt som möjligt i vikt. Helt sjukt, för hon var inte direkt liten på något sätt. 

Oheligt tidigt på en ledig dag

En ofrivilligt tidigt morgon blev det idag. Jag har skjussat Erik till Kallax eftersom han inte fick tag på sig kollega som också skulle ner. Nåja, det var väl inte så farligt egentligen, jag är ju hemma nu igen. Men jag ska nog faktiskt krypa ner i sängen ett tag till. Kanske se lite Rix Morgonzoo. Har än aldrig sett programmet sen de började sändas. 

 


Wiiiii!

För jag är ledig imorrn! LEDIG! Underbart! Är alltid skönt efter en sån här vecka.
Fast jag har haft det bra i helgen, många kända ansikten har tittat förbi på jobbet. Alltid lika kul!

Knarkad hund

Vi hade mystiska kletiga fläckar lite här och var på köksgolvet upptäckte jag. Fattade ingenting, för så var de inte imorse när jag for iväg. Erik hade svaret, när han kom hem från jobbet kom Vilja glatt med en vit nos. "Det såg ut som att hon knarkat", och strösockerpåsen låg tydligen vackert på golvet. Roligt värre.

Svammel

Det var den torsdagen. Började först 12 idag, ganska skönt faktiskt. Då hinner man ju faktiskt göra något innan jobbet. Inte nu för att jag var särskillt produktiv idag, men ändå. Har haft lite lustiga kunder idag.Fler än normalt faktiskt. Nåja.
Erik är och ser hockey på cafet så jag är ensam hemma. Måste kolla igenom vad de blir för käk för min del. Han hade visst ätit där han. Om inte annat så kanske jag beställer mig en grekisk sallad. För de är så jäkla gott!

Nä nu börjar sjukhuset om, sen är det ju idol!

Imorgon har jag förrsten kortdag! 10-14,30! sköönt!


Fullproppat på rea

Idag har jag varit en sväng til Piteå på stan. Kollade in på rök-rean på Keramix bland annat. Det brann ju i garaget under där i helgen, så jag antar att lokalen ska saneras eller något. Det fanns så mycket fint som jag hade velat ha, och nu var väl egentligen dagen när man skulle passat på, 50% på hela butiken. Men, kön var alldeles för lång för att jag skulle idas ställa mig i den. Och det var riktigt svårt att ta sig runt i butiken och kolla när det var så mycket folk.

Tog mig en vända upp på stan istället, men handlade faktikst inget annat än en liten grön växt. Iaf inte till mig själv, brorsan ringde däremot och beställde ett nytt bluetooth headset. Han köpte fel förra veckan, så det har jag fyndat av han för halva priset! =)



Nu ska vi går över till svärmor o svärfar och lämna en blomma som tack för i helgen. Det är dom värda på alla plan!


Stockholmsweekend

Ja, som sagt. Jag är hemma från Stockholm igen. Vilken härlig helg det varit! Vi for ner i fredags, planet gick 1000 enligt tabell men var lite försenat. Det gjorde oss inte så mycket eftersom Erik skulle åka med ett annat plan som gick 30 minuter efter vårat. Så vi tänkte att vi kommer bara vara framme ungefär samtidigt:) Flygturen gick bra, trots att jag satt på helspänn nästan hela tiden. Det var väldigt skumpigt hela vägen ner, men tydligen så var ena air-conditionen trasig så de var tvugna flyga på 7000 meters höjd istället för normalhöjd. Inte så konstigt att det skumpar lite då.
Väl ner i huvudstaden så checkade vi in på hotellrummet på en gång. Vi bodde på Rica Kungsgatan och det var så fint! Ner och käka lite lunch och sen sprang vi runt på stan i nån timme.
Eriks storebrorsa dök sen upp på hotellet och guidade oss till en restaurang nära  där musikalen skulle gå. Tror stället hette Fridays. De hade grymt god mat iaf! Sen gick vi til China teatern där vi skulle se The Producers - Det våras för hitler.
Den var rätt så rolig, och jag har så länge velat få se en musikal så jag bara njöt!

Lördag sprang vi också mest på stan. På eftermiddagen hittade vi massor med små roliga inredningsbutiker som vi bara måste in i. (vi kvinnor så klart) Synd bara att det är så pass svårt att ta hem allt man vill. Jag hade kunnat köpa hur mycket som helst, för allt var så fint och så billigt!
När butikerna började slå igen gickvi upp till hotell lobbyn och drack lite cider och inväntade de andra. För 21 hade vi fått ett bord bokat på ett Stekhus på Söder. Åååh, helt underbar mat där! Kändes som att jag rullade där ifrån!
Väl tillbaka vid hotellet så inträffade en minst sagt oväntad grej. När vi skulle ta hissen upp till hotelllobbyn på våning 4, hoppade vi alla in glada i hågen, dörren öppnades och vi var preciiis påväg att att ta ett steg ut när vi inser att - det här är absolut inte hotellet! Dörren hade öppnats rätt in i en klädbutik. Inte ens in på ett lager, utan direkt in i butiken. Helt mörklags och stängd. Vi konstaterade snabbt att där skulle vi inte vara. Var nästan lite obehagligt. Nåja, vi sa till direkt i receptionen när vi väl hamnade på rätt våning.  Det skulle absolut inte gå att ta sig till butiken sa han där. Hmm, kanske vi förstörde för någon som planerat att handla billigt under natten? :)

Söndagen hann vi inte göra så mycket mer än äta frukost och ta en snabb runda på stan. Sen bar de av ut till Arlanda. Flygningen gick bra tills vi skulle landa i stormandes Luleå. Jag trodde allvarligt talat att sista stunden var kommen. Planet vickade och skakade så mycket just innan vi tog i backen så jag var övertygad om att det aldrig skulle gå att få ner planet rätt. Men, det gick! Och när vi väl kom ut så var jag inte förvånad över hur mycket planet ryckte, för det var verkligen stormigt!

Hur som helst har det varit helt underbart i helgen. Jag skulle lätt göra om det när som helst! Jag har fått skratta så mycket och bara njutit av sällskapet runt omkring mig. TACK alla för en underbart trevlig helg!


RSS 2.0