Nej!

Usch, känner mig mer död än levande just nu. Ont i huvudet och grmt segt i huvudet. Och ont i halsen. Fan, trodde halsontet skulle ge med sig under natten, men det har istället blivit värre. Får inte bi ännu värre nu, jag ska ju till Tvärån imorgon!

Igår var jag iaf på stan med mamma. Köpte inte så mycket, ett par jeans och ett linne. Men det var trevligt. Också var vi förbi hos mormors syster när vi skulle hem. Så himla söta de såg ut mormor och hennes syster. De var så lika till sättet och i alla rörelser.

Det har kommit ännu mer snö nu. Givande att det tinar när det ändå kommer ny på natten. Men jag såg att vädret såg väldigt bra ut för nästa vecka.

Nu ska jag hoppa i duschen, ska och jobba i tre timmar. Börjar kl 12.

Vinterland

Vintern är tillbaka. Tragiskt. Fast vad hade jag egentligen väntat mig? Det var ju nästan för bra för att vara sant med alla härliga dagar. Men nu får vi väl ändå hoppas att det var det sista ordentliga snöfallet för den här vintern iaf. Traktorn har då som tur var dragit av gården.

Jag har varit ledig idag. Tog semester  och hade egentligen som avsikt att pimpla eller köra skoter idag. Men vi var inte särskillt pigga på att vara ute när vi såg vädret. Så dagen har spenderats på cafet och hos Eriks föräldrar. Och kvällen har jag spenderat hos mamma och pappa.

Nu har vi kollat på kartorna också, och jag tror vi kan ha kommit fram till ett beslut. Och det känns bra. Jag ska rita upp det här nån kväll och se hur det ser ut på riktigt. Men i tanken känns det väldigt bra iaf.

Nu ska jag nog knyta mig. Ska ju upp imorgon också. Jag, mamma och mormor ska till luleå. Mamma och jag ska springa på stan och mormor ska hälsa på nån under tiden. Det ska bli kul!

090327

Det är så typiskt, jag och Vilja skulle ut på prommis idag efter frukosten. Tror ni jag hittade något koppel? Nej självklart inte. Vi har alltså tre koppel och alla ligger i bilen! Det hade jag inte en tanke på när älsk for iväg. Så vi fick nöja oss med att sparka boll och busa här ute. Jag tror Vilja är rätt nöjd ändå, men det är ju så fint väder ute så jag hade gärna gått en sväng. Dock drar det kallt, men Eriks sa att värmen skulle komma tillbaka under helgen, så jag hoppas verkligen han har rätt!

Jag är förresten riktigt utvilad idag, vi gick och la oss strax före tio igårkväll, och tro det eller ej, men jag somnade på stört! Och sov till halv tio idag! Förresten så börjar Marley och jag gå på bio ikväll. Jag vill se den! Måste dra med älsk nån kväll tror jag=) Men jag vågar nog inte tro att filmen är lika bra som boken. Men trailern fick mig iaf att skratta:)

Nu ska jag se om jag ska ta upp städningen igen. Jag hade ju sånt bra städil igår som jag blev tvungen avbryta när jag skulle och jobba. Var nästan lite ledsamt, sånna där städil kommer ju inte precis varje dag.

Plusgrader, tack!

Brrr, de är kallt! Både ute och inne. Ute har tempen krypit ner till -15 och här inne var det bara 16 grader när jag kom hem. Så nu eldar jag för fullt! Jag har varit lite bortskämd med att slippa elda nu när det varot så fina dagar sista tiden. Så fort det blir milt ute och solen ligger på har vi rätt bra temp i huset. Men nu, huuu! Kan de inte komma tillbaka de där sköna vårdagarna med plusgrader?

Jag har som sagt jobbat idag. Passade på att fara iväg och handla hundmat under lunchen också. Hade egentligen tänkt göra det innan jobbet idag, men jag glömde helt bort tiden då vi var ute och sparkade boll. Helt plötsligt visade klockan att jag skulle börja om 25 minuter! Så det var bara kasta sig i bilen. Och när jag får sån där stress tror jag alltid jag glömt något viktigt. Som idag funderade jag på om jag hade kommit ihåg att släppa in Vilja innan jag for. De hade jag ju så klart gjort kom jag på efter en stund som tur var.

Nåja, imorrn är det äntligen torsdag! Längtar så tills jag kommer hem från jobbet! Då ska jag mysa kan jag lova! :)

Premiär

För en sån här lista hos mig. Hittade den hos min kusin. Men nu är det Godnatt!


1. Hur gammal är du om fem år? Så nära 30 man kan komma, utan att vara det.
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Ingen aning vad den hette, var iaf en drama på svt1.
5. Vem ringde senast? Älsk
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? En förfrågan om hur förpackningen till fetaosten såg ut, till Hanna på jobbet. 
7. Vad är helgens planer? Mysa med Erik och...tada..jobba!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringer heller, tar sån tid att skicka sms fram o tillbaka. Fast ibland är det ju bra också.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Det var väl en 6,5 timme sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 09,00, när en telefonförsäljare från Phonehouse ringde och väckte mig.
13. Har du någon gång hittat en katt? Näe, de tror jag väl inte. Inte hittat och hjälpt hem iaf vad jag kan minnas.
14. Vilken är din favoritplats? Där det är varmt
15. Vilken plats föredrar du minst? Tja...tandläkaren är ju aldrig kul.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bra fråga.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret, sov alltid med sänglampan tänd.
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Lilla Alfred!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, de enda minnet jag har av dem är att jag lekte med pappas när jag var liten.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? t-shirt ibland
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på någon? Nä, tur är väl det.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Sockar
26. Är du social? Ibland, ibland inte
27. Vilken är din favoritglass? Glass står inte så högt hos mig, men i så fall nån chokladglass.
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Lägga på hus och resa.
29. Tycker du om kinamat? Jo, fast jag är inte i kinamatsperiod nu.
30. Tycker du om kaffe? Sådär, ibland är det riktigt gott.
31. Vad dricker du till frukost? Dricker inget till frukost.
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast vänstra
33. Kan du spela poker? Nepp, jag har gjort nått försök, men det är inget för mig.
34. Tycker du om att mysa? Det är ju bland det bästa som finns!
35. Är du beroendemänniska? Huh?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, en gammal klasskompis mamma fyller samma dag. Om jag inte minns helt fel.
37. Vill du ha barn? Absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, mest för att jag inte gillar sanden. Men är det klipphäll och varmt i havet så är det härligt det med!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Prylar jag hittar och bara måste ha:) Med andra ord blir det mycket ovettigt.
42. Äger du dyrbara smycken? Nej, inte vad jag vet iaf.
43. Har du någon gång testat narkotika? Absolut inte!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Hårdbrödmacka med rökt skinka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Men! Det finns många som är roliga!
46. Välj ett ärr på din kropp? Höger knä, blev fälld av min morbrors hund när jag var liten och landade på en spetsig liten sten.
47. Vad har du för ringsignal? Vet inte vad den heter, nån av telefonens orginal signaler iaf.
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Det kanske finns hos mamma och pappa
49. Flirtar du mycket?
50. Vart togs din profilbild? I Stockholm på hotellrummet
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, näe!
52. Har du fått fortkörningsböter? Har klarat mig från det faktiskt.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Marley och jag
54. Läser du dagstidningen? Halvt, kollar alltid på internet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, faktiskt ingen för tillfället
56. Dansar du i bilen? Huh, näe inte det.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mina arbetstimmar för mars.
59. När var du i kyrkan senast? När Elias döptes i februari
60. Vilka personer utmanar du? De som vill och har lust

Det var längesen!

Hahaha! Jag hittade två sidor från min första hemsida jag gjorde! Ja, vad ska man säga...man hade väl inte världens bästa ordförråd. Det märks tydligt på texten i vilken ålder jag var så att säga. Haha, det var rätt kul att se! Häftigt att det finns kvar ändå:)

Nä, nu börjar Gordon Ramseys cookalong! Sen ska jag sova, för imorrn ska jag jobba!

Tisdag

Idag har jag faktiskt tagit tag i städningen, däremot har jag inte hunnit färdigt så jag ska snart fortsätta. Jag har haft ett avbrott för att hälsa på min kusin Annika och hennes lilla Alfred. Alltså, han är helt underbar! Gladare liten ettåring får man leta länge efter. Så otroligt mysig! Jag hade gärna stannat längre och lekt lite med honom:)
Jag var på stan en sväng innan också, skulle ha en present till Alfred och så tänkte jag se om jag kunde hitta mig något också. Alfreds present var ju inga problem, men det är ju alltid så kul att köpa barnkläder, så det var ju kanske inte så konstigt.  Däremot hittade jag inget till mig själv. Varför är det alltid så när man väl har pengar? Nåja, jag får väl fortsätta spara pengarna, jag kommer ju faktiskt behöva dem till sommaren.

Jo Erica, det gick inte att kommentera hos dig. Jag vet faktiskt inte exakt hur Erik gjorde pekingsoppan, men han utgick iaf från det här receptet http://recept.nu/1.119295/inger_jiang/peking_soppa. Han hade ingen kycklingbuljong utan använde hummerfond istället. Själva basen är iaf från det receptet, men sen hade vi inte allt hemma så vi stoppade i lite annat som vi ville ha:) Också en hel del Sambal oelek vet jag han hade i. Testa dig fram=)

Tandläkare

Hade ju tid hos tandläkaren idag på morgonen. Det är ju aldrig särskillt kul att gå dit, men det visade sig att lagningarna jag skulle göra ingick i mitt gamla abbonemang sm gick sista januari. Jag blev så glad så jag frågade om jag inte kunde få teckna ett nytt abbonemang nu. Jag skulle ju egentligen ha tecknat det när jag var på kontroll i januari, men jag tyckte hon försökte blåsa mig då och struntade i det. Men ärligt talat, de är värt de där 100 kronorna i månaden. Det är så skönt att få fara på sin kontroll utan att betala något just då, och samma med lagningar. Har jag tre hål nästa år så behöver det inte svida i plånkan ju! Men dock, har jag inga hål går jag back på det ju. Fast jag tycker ändå det är en trygghet att ha abbonemanget.

Efter tandläkaren skulle jag städa. Jo just det, det blev ju av. Jag hamnade på soffan, var vrålhungrig och väntade mest att bedövningen skulle släppa. Det tog fyra timmar. Och när den väl släppte hade jag riktigt ont i munnen, så middagen fick bestå av fil. Lagomt kul när man är så pass hungrig. Sen for jag till mamma och pappa och fördrev lite tid. Gick på prommis med mamma och tittade runt i byn. Nu har jag nyss sett första avsnittet av Robinsson, och jag kan ärligt säga att jag är inte det minsta avundsjuk på deltagarna. Fast jag tycker det är rätt att det är hårt, det ska inte vara nån jäkla semester en sån där tävling.

Jag har förresten spikat min semester idag också. Carina ringde och skulle börja med schemat, så nu blir det 1-12/7 och v.32-35. Det blri nog bra. Hoppas älsk kan ta samtidigt! För jag vill ju var ledig med han ju.

Nu ska jag se om jag orkar ta tag i disken eller om jag kryper ner i sängen på en gång. Hur som haver SKA det vara städat innan jag far till Piteå imorrn.

Söndagssurr

Sitter och ser en dålig film på tv. Eller så är den bara dålig för att jag inte hänger med, tittar minst lika mycket på datorn som på tv nämligen. Ska nog slå igång nån serie istället.

Helgen har varit trevlig. Jag jobbde igår och på kvällen hamnade vi hos Nettan och Martin. Var en väldigt trevlig kväll med alkohol för alla utom mig. Men jag hade kul ändå. Kände mig alldeles tillräckligt onyttig med allt jag hade ätit under kvällen, så några cider på det hade nog inte gjort så att jag kände mig bättre så att säga.
Idag har det varit strålandes sol så jag och Vilja var ute rätt länge här på gården. Försökte få sitta i solen och njuta, men hon skulle bara springa efter bollen. Så jag gav upp mitt solande och sparkade boll istället. Upptäckte dock att jag hade inte behövt köpa setet med sekatörer från jobbet då Vilja sköter ansningen alldeles utmärkt med sina tänder. Hon var nämligen och knipsade några grenar på vårat äppelträd. Jag var inte särskillt nöjd.

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga två hål. Det svider redan i plånboken. Jag menar, det finns ju betydligt roligare sätt att spendera pengar på. Efter det tänkte jag fördriva dagen med städning. Hade egentlgen tänkt hinna till Tvärån under de här dagarna jag är ledig också, men nu blev det planerat att fara till min kusin på tisdag istället. Alfred fyllde nämligen ett år för några veckor sen och vi har än inte varit förbi där. Jag får helt enkelt hälsa på Tvärån nästa vecka istället.


Pekingsoppa

Ååh så gott! Älsk snörde ihop en alldeles utmärkt pekingsoppa till middag, också blev det vitlöksbröd till. Det måste vi göra om nån gång! Den blev minst lika bra som restaurangernas soppa.

Vi har varit in en sväng till Luleå idag, införskaffade lite neontetror för att få lite blått i akvariet och var och snabbhandla på Willys. Träffade Malin bland alla hyllor=)
Nu har jag precis sett Så ska det låta och ska nog slå igång ett avsnitt av Gordon Ramseys cookalong. Rätt så roligt program om man gillar matlagningsprogram. Imorgon väntar jobb igen, men det ska nog bli kul. Åsa är ju tillbaka, och hon är alltid guld att jobba med! =)

Ledig

Då var det "helg" då. Iaf för en dag, är ledig imorgon, men ska jobba lördag. Sen kommer ledighet igen sön-tis. Trist att jag har så lite pass framöver.

Fick sluta fyra idag så jag kom hem strax efter Erik:) Hann bara vara hemma i dryga timmen så ringer Eriks lillebror och bjuder över oss på palt. Guud så gott! =) Minns inte när jag åt palt sist, innan idag då.
Så vi har spenderat hela kvällen där. Pratat resor, sett tv osv. Mysigt:)

Nu ska jag nog börja avrunda snart. Natti.

Snabb dag

Den här dagen har bara rusat förbi! Vaknade pigg vid niotiden imorse, steg upp och gjorde mig iordning och lekte sen med Vilja här ute ett bra tag. Timmarna på jobbet bara flög förbi, Carina är så härlig att jobba med! Vi har skrattat mer än en gång kan jag lova! Ibland funderar nog kunderna vad fasiken vi håller på med. :)
Blev erbjuden att jobba på torsdag, och det vill jag ju som. Dock var det kvällspasset såklart, men jag har mitt hopp om att kunna byta det till dag. Det skulle vara så perfekt om jag får det, för då kommer jag hem ungefär samtidigt som älsk! För han kommer hem tidigt, riktigt tidigt för en gång skull! Så mysigt att ha han hemma ju=)

Ikväll har v varit förbi mamma och pappa, testade ta med Vilja. ´Måste höra sen hur det gick, om pappa fick nån reaktion. Förhoppningsvis inte, skulle vara så hemskt om jag inte kan ta in henne där i fortsättningen. Fick iaf hjälp med att sätta upp hundgallret i bilen, så nu är volvon redo för morgondagen.

Nu ska jag krypa ner i sängen, på riktigt. För tro inte att jag lyckades i´går heller, klockan blev alldeles för sent innan jag slet mig från soffan. Men imorrn ska jag ju upp tidigt, så det är ju bra om jag somnar i hyffsat rimligtid iaf.

090316

Varför ska det behöva frysa på när det tinat så bra nu. Det blir så halt ute, jag var alldeles nyligen påväg att göra en vurpa på bron. Det har droppat fint med vatten precis på första steget. Till och med Vilja har svårt att stanna, hon kanade ut på vägen när hon skulle göra en tvärvändning. Tur det inte kom någon bil, för de brukar gasa på ganska fint här utanför.

Det känns förresten som att jag blev snuvad på en hel dag med älsk, trots att det egentligen handlade om några timmar. Men, det är väl förhoppningsvis bara en kortare period de ska ha det så här. Jag vill ju han han hemma:)

Nu ska jag krypa ner i sängen, jag har fått sån huvudvärk sen jag kom hem. Mindre kul.

Ikeatripp

Det blev ett hastigt uppvaknande idag då pappa ringde och frågade om vi skulle med till Ikea. Jag frågade flera gånger om han drev med mig, för det gjorde han nämligen här för ett tag sen. Men nä, idag skulle de iväg, så självklart följde vi med. Inte för att jag hade något speciellt jag behövde därifrån eller har särskillt mycket pengar att spendera på roligheter just nu, men Ikea är ju ändå alltid trevligt:) Och nån sak lyckas man ju alltid plocka på sig. Vi fick en hel del inspiration för kök och badrum åtminstonde, och det är ju bra:)

Men, trots att vi gått igenom nästan hela Ikea utan att stoppa något av ett större värde i vagnen så lyckades vi de sista metrarna innan lagret. En ullmatta till lillrummet, ett citronträd och ett sort bonzaiträd! Och det är så fiiiint! Dock blir det nog Eriks ansvar att vattna det om det ens ska ha en chans att överleva hos oss. Jag har nämligen noll koll på blomster och är expert på att torka/vattna ihjäl allt grönt. I övigt blev det bara braatthasaker så som nya lunchlådor, skorhorn osv. Det var iaf en trevlig sväng! Och Saga och Vilja är helt tokiga i nya mattan. Säkert för att det är ull och den är långhårig. Saga gjorde verkligen sitt bästa ett tag för att smälta in i den - men svart katt på vit matta, då är det svårt att bli osynlig hur hårt man än försöker.



Vilja hade då haft det så bra medans vi var iväg, svärmor och svärfar hade tagit med henne på en lååång prommis och lek i skogen. Tre timmar hade de varit ute med henne. Jag kan lova att det var en trött tjej som mötte oss här hemma sen:)

Imorgon väntas jobb igen. Och jag ska nog försöka hinna och boka tid för utvecklingssamtal. Det var mina planer iaf.

Lördag

Har suttit och sett melodifestivalen ikväll, och föe en gångs skull var det faktiskt en av mina favoriter som vann! Tycker Malenas låt var suvverän faktiskt. Det var antingen den, Sarah Dawn Finer eller Måns som gällde för mig. Eller egentligen hade väl vilken låt som helst fått vinna bortsett från Snälla snälla.

Vi har gjort en liten ommublering ikväll, blev bra. Lite mer öppet och jag fick mig ett pysselbord på övervåningen:) Tidigare under dagen var vi iväg till Piteå också och grattade mormor. Fick en riktigt god smörgåstårta, så idag har jag syndat, minst sagt. Blev nämligen pizza till middag också. Nåja, nya tag imorgon.

Nu ska jag slå på senaste avsnittet av Grey´s, för det finns verkligen inget av värde på tv just nu.

Förresten har det töat på bra idag. Så härligt!

Äntligen helg!

Så blev det äntligen helg, och jag är faktiskt ledig! Knappt så jag kan tro det själv, men det ska bli så himla skönt!
Imorgon ska vi nog en sväng till min mormor och morfar eftersom mormor fyllt år idag. Utöver det är nog inte planerna så stora. Men, det ska vara plusgrader i typ en vecka nu, och ingen är gladare än mig! =)


För ett år sedan

Tittade tillbaka i bloggen för att se hur våren hade hunnit med den här tiden förra året, och ärligt talat verkar det som att den knappt visat sig då heller. Ändå tycker jag alltid att våren kommer senare och senare för varje år. Det är väl bara inbillning eftersom jag alltid längtar så fruktansvärt mycket efter den. Men, läste i Nettans blogg att det lovat upp emot 7 plusgrader under nästa vecka, och det låter ju underbart!

Förra året den 11/3


Annars har dagen spenderats på jobbet. Jag har slitit med kläderna, packat upp kampanjvarorna och försökt få det i ordning. Och fy, det är verkligen inte topp tio det här med kläder. Kan inte förstå att jag hade min Apu på en klädbutik! Jag arbetar gärna i butik, tycker det är riktigt roligt, men som sagt, jag säljer helst annat än kläder då. Eller så känns det bara så just för att det inte är särskillt roliga kläder vi har. Jag menar, sågskyddsbyxor och murarblus är ju inte så himla intressant:)

Nu är jag så trött så jag ska försöka ta mig till sängen, läsa lite i boken, och förhoppningsvis somna i tid så jag vaknar utvilad imorrn.

Längtan

Åh, jag längtar till sommaren! Sitter och bläddrar bland alla bilder, och sommartid alltså...härligt värre!



Tisdag

Jag är ledig idag, grymt härligt måste jag erkänna. Älsk ringde precis så vi har surrat ett tag. Det är så skönt att få prata med han på kvällarna iaf. Nu ska de kanske börja fara söndagskvällar redan, riktigt surt tycker jag. Då får jag ju ännu mindre tid med han =(  Men förhoppningsvis är det väl bara en kortare period.

Annars har dagarna rullat på. Jag har jobbat hela helgen från öppning till stängning. Fredagkväll spenderade vi hos svärföräldrarna och visade våra planer. Lördag blev det middag hos mamma och pappa och se melodifestivalen med fruktsallad till. Det är synd man inte gör det oftare egentligen, för det är riktigt gott! Vi brukar göra det på jobbet ibland på kvällarna, men hemma blir det som aldrig av.
Söndag efter jobbet for jag direkt över till Eriks föräldrar, där blev vi bjudna på middag och fortsatte planerandet. Vi rundade av strax efter nio, men då kom jag på att vi glömt fixa ved. Så det var bara ta på sig kläderna igen och börja. Det gick som tur var ganska snabbt för oss att fixa det.

Idag skulle jag och mamma egentligen springa på stan och förstöra pengar, men det blev tyvärr inte. Ett möte på hennes jobb satte stopp för de planerna. Men vi får vl ta det senare under våren nån gång istället. Så idag har jag bara varit hemma. Blev lite deppad när jag såg att det snöade, nu ska det väl ändå bli vår? Med soliga fina dagar! Men, jag har iaf uträttat något idag, har städat hela övervåningen grundligt. Och läst i min nya bok. Kan knappt lägga ifrån mig den när jag börjar läsa. Marley och jag heter den. Rätt så roligt. Inte riktigt i klass med Gravidchock, men nästan. Jag uppskattar Vilja så himla mycket när jag läser den boken också. Hennes små upptåg är verkligen inget att bekymra sig om så att säga.

Nu ska jag se Halvåtta hos mig, och sen blir det att fixa middag till mig själv:)


Semestertjorv

Idag har jag en sån där mindre rolig arbetsdag när jag jobbar mellan 16-19.15. Jag hinner ju knappt dit så ska jag hem igen =/ Skulle hemskt gärna vilja ha längre dagar än så.

Hade väl egentlige tänkt få någonting uträttat här hemma innan jag ska fara, men jag råkade sova ända till halv elva. Så det enda jag gjort hittils är att stoppa igång en tvättmaskin och diska lite grann.  Nåja, jag har ju än några timmar på mig.

Det är dags för semesterplanering på jobbet också. Och jag har sån ångest över det. Jag är nämligen i gruppen som har första periodens semester i år, och visst, det hade inte varit några problem ifall jag visste att Erik kunde ta semester då också. Men han måste troligtvis ta samtidigt som alla andra på stället eftersom det är svårt att jobba helt ensammen, och det innebär andra perioden. Så jag känner inte något jättehopp om att vi ska få ha gemensam semester i sommar, och det känns så jävla piss. Känns bara onödigt om jag ska gå runt här hemma i flera veckor ledigt och älsk ska vara på jobbet. Då kan ju jag också lika väl jobba. Fast samtidigt vil jag ju ha semester. Nu är jag inne på spåret att ta en veckas semester under första perioden, som då skulle bli andra veckan i juli. Och sen ta tre veckor i samband med att vi far till Kreta i auguti. Men det är samma där, älsk kanske inte kan ha semester då heller? Åh, så jäkla irriterande! Jag vill ju få vara ledig med min Erik!
Dock ska jag be att bara behöva jobba varannan helgunder sommaren. Sommaren är ju så pass kort så det känns dumt att jobba tre helger i rad då. Plus att det är ju faktiskt bara helgerna jag kommer få vara ledig med Erik om vi inte lyckas klaffa ihop semestrarna på något sätt.


Sånna här kvällar längtar jag efter


Nä, nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag börja städa och gå ut med hunden!


Snöoväder igen

Jag går mest och väntar på att våren ska anlända här uppe i norr, men de känns långt bort just nu. Idag har det snöat och blåst hela dagen, riktigt otrevligt väder. En sån där dag när man helst inte vill stiga utanför dörren. Men, jag har ju jobbat så jag har legat ute på en igendriven e4 med massa snörök. Näe, sånna här dagar står inte högt i kurs hos mig kan jag lova.

Och inte tog jag mig för att sova igårkväll heller som jag tänkte. Nejdå, jag började rita upp planlösningar och helt plötsligt var klockan halv fyra på morgonen! Dock sov jag ruskigt gott när jag väl lagt mig ner. Jag märkte inte ens att Erik for iväg, och jag brukar alltid vakna när han ska iväg annars. Nåja, jag var iaf glad att jag bytte bort mitt morgon pass till kvällspass istället kan jag säga!

Helgen

Idag har jag chockat mig själv. Jag vaknade nämligen flera flera timmar tidigare än "normalt". Ja, redan före sju på morgonen! Och, här är det jag är mest imponerad över, -Jag steg faktiskt upp! Och detta efter en oplanerad festkväll! Det resulterar ju också i att jag är trött nu. Härligt!

Jo, igår blev det som sagt ett oplanerat alkoholintag. Älsk skulle och se hockeyn på cafet, men blev sen kvar där. Det var spelning och han var ölsugen:) Jag slöt upp först efter 22 någon gång och skulle egentligen bara dit och sällskapa. Men man blir ju som sugen när man ser alla andra dricka, så snabbt slank det ner cider efter cider. Det var nog den snabbaste och billigaste fyllan på vädligt länge. Strax efter tolv runda vi nämligen av och gick hem i kylan. Om två veckor blir det troligtvis repris, fast då med brorsan och Lissi:)

I övrigt har helgen varit lugn, fredagen for vi in till Luleå och fixade lite nya firrar eftersom vi hade massdöd i akvariet tidigare i veckan. Men nu har vi nya fina fiskar som simmar runt:) Och lördan ryckte jag in på jobbet i några timmar. Idag tog jag med mig mamma till Antnäs möbler och tittade på rean, men det fanns ingenting jag suktade efter. Eller jo, det fanns det väl, men självklart var det inte rea på de sakerna. Ikväll har vi varit över till Eriks föräldrar och hälsat på. Och jag har faktiskt sett Beck. Jag som aldrig varit intresserade av de filmerna förr har helt plötsligt börjat tycka de är rätt bra. Tur man kan ändra sig:)

Nu har klockan slagit tolv, så jag ska fylla i min akassa och sen hoppa i säng, för som sagt, jag är trött nu!

RSS 2.0