Kvällsprommis

Blev en härlig sväng med hundarna ikväll. Gick över norra och sen ner till och kolla hur långt bort håvningen är för året. Plumsade i snö och blev genomblöt om fötterna, men det var rätt så kul:) Fast nästan gång blir det nog den andra vägen dit.
vilja har lite problem med att gå med Lady vid sidan, det lockar allt för mycket till lek verkar det som. Men, hon lär sig så småningom tror jag. Hur som helst var det riktigt skönt ute ikväll och jag hoppas det blir fler sånna här härliga prommisar för oss.



Har även gjort en grymt god lax ikväll. Lax i ugn med uppkryddad Milda Extra över. Blev till och med två lunchlådor av det. Dock var det inte bara jag som tyckte det var gott, gick ut med soporna under reklampausen i Desperate Housewifes och när jag kommer in möts jag av en hund som slickar sig för fullt om munnen. Happ, de var inte mycket kvar av det. Så typiskt! Inte ofta jag lyckas göra något så gott av lax. Nåja, nya tag, får väl köpa en ny laxbit och göra om det helt enkelt.


Pitesväng

Då har man gjort bort besöket på systemet. Känns skönt att slippa behöva ränna dit under lunchen och trängas imorgon. För imorgon lär det väl vara knök där.
Jag har då varit på min mätning nu, så på torsdag drar jag igång på allvar! Jag känner mig faktikst riktigt motiverad!
Passade även på att svänga in på Dollarstore för att se om de hade något jag behövde. Och, de hade dem knappt. Lite hundben passade jag på att köpa så slipper jag ränna på Storheden för det senare.

Var ute på en härlig promenad imorse med Vilja. Dock hade de grusat vägen så det var väl sådär kul när man insåg det. Nåja, det gick ju bra trots allt. Blir nog en till prommis senare. Är alldeles ljummet ute idag så man måste ju nästan passa på.

Städdag?

Då har syrran varit här och hälsat på. Vilja blir verkligen tokig när det ringer på dörren. Men hon lugnade sig rätt fort ändå. Känns skönt att det börjar gå mot rätt håll. Har inte alls uträttat allt jag hade tänkt idag. Jag har bara dammsugit (ett måste typ varje dag nu när hon löser så himla mycket hår) plockat undan lite kläder från hallen, diskat och varit ute och borstat av Vilja typ 3 kg päls. Och gjort fruktsallad när syrran kom. Nu klarar jag mig utan problem till middagen:)
Rinde även Nettan för att jag hade tänkt ta med henne på prommis, men hon var precis på väg till Luleå så de blir väl kanske när hon kommer hem, hoppas jag iaf! Skulle så vilja gå ut och gå men jag tycker det är lite småtråkigt att gå själv. Bara hoppas Nettan har lust senare=)
Nä om man kanske ska ta och starta en maskin med lite tvätt och ta och byta sängkläder. Har ju faktiskt köpt ett par ljusgröna som känns riktigt våriga och fina så:)

Förresten tinar det grymt mycket ute, det rinner vatten för fullt från gården, var nästan sugen på att ta fram krattan och börja lite när jag satt i solen på förmiddagen. Men, de måste nog få torka upp först. Såg att syrenerna hade börjar knoppa sig också. Härligt! Bjuder på en bild, dock är den från förra året då jag inte orkar leta reda på minneskortet och gå ut och fota just nu.

image23

Den är däremot tagen i början av maj nån gång, men ändå.


Frunch

Oj, jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag hade ju planerat efter att det skulle vara mulet och regn idag som de har visat, men nu är det strålandes sol istället. Dagen skulle ju ägnas åt att städa utav tusan, men nu då, nu vill jag ju helst av allt vara ute. Vi får se vad det blir.
Syrran kommer en sväng idag. Och sen ska jag ut och gå. Köpte ju en stegräknare i lördags så nu är tävlingen i full gång:) Och sen ska jag och äta hos mamma och pappa tänkte jag. De skulle äta så himla god mat och det känns som att jag vill passa på nu:) Imorgon ska jag ju på Prenet igen. Känns nästan lite nervöst. Kommer dock inte köra igång förens på torsdag. För på onsdag är det Valborg och då ska vi ju på 30-års firande så då vill jag ju helst få äta och dricka vad jag vill. Nåja, jag är trots allt riktigt laddat inför en ny sväng med Prenet så jag tror det kommer gå bra!

Nu är det dags för frukost. Nästan så man måste kalla det frunch idag. Sov alldeles för länge, men jag tror jag behövde det!

Härlig dag!

Idag har varit en jättehärlig dag! Började med en tidig morgon när jag till och med hann tvätta lite granna och sen for jag till Luleå och spenderade dagen med världens bästa Malin:) Vi började dagen på stan där vi gick runt och tittade på lite kläder och krims. Blev dock inget inköp för mig annat än hårfärg som Malin hjälp mig med:) Sen satte vi oss på Wayne´s för en fika och lite surrande. Därefter shoppa vi lite lunch för att sen fara hem till henne och fixa mitt hår samt äta:) Har verkligen varit en härlig dag! Saknar henne rätt ofta, så det är verkligen guld när vi väl träffas. Tänk bara för några år sen när man typ träffades varenda dag och sen surra flera timmar i telefon på det. Jaa, tider förändras, men de är få vänskaper man har kvar som man VET finns där vad det än gäller. Och Malin är verkligen min guld-vän. Det spelar som ingen roll om de är två dagar sen man pratades vid eller om det gått en månad. Jag tror att vi båda ändå vet vart vi har varanda:)



Nåväl, när jag kom mig hem så dök Nettan och Lady upp en sväng. Alltid lika trevligt. Hundarna fick busa och springa fritt på gården. Och jag kan lova att det var full fart! Först jagade Saga hundarna i full fart och jag fick locka in henne med kattmat för att få slut på det. Sen kommer Vilja med en råtta i munnen och glad i hågen gluffsade hon i sig den utan att vi ens hade en suck. Äcklad är väl det minsta man kan säga att jag var. Ingen gos på ett bra tag framöver. Imorgon blir det avmaskning för allas bästa.
Usch kan verkligen inte förstå varför hon har fått smak för råttor.

Nåväl, börjar bli dags att runda av dagen nu. Ska äta en banan och slöa lite framför teven en stund.

GoNatt!

Blöt hund

Det gick hur bra som helst att ha med Vilja i bilen idag. Vi gick på prommenad över Storheden på lunchen och hon hittade så mycket att nosa på. Hon hittade även sådär 20 vattenpölar att springa genom och rullade sig ett x antal varv i snön, så det var en mycket blöt och nöjd hund som hoppade in i bilen därefter. :)

Uppe med tuppen!

Och det är faktiskt ganska skönt. Visst skulle jag gärna sova nån timme till, men det är ett sånt härligt lugn den här tiden på morgonen. Och idag är det även soligt och fint. Det har ju iofs varit sol nu i snart en veckas tid och töat en hel del. Skönt måste jag säga att det är.

Helgen har inte bjudit på så mycket, har jobbat mest hela tiden. Lite tråkigt att jag ska jobba när Erik väl är hemma. Men, det är bara gilla läget helt enkelt. Till helgen ska jag också jobba lite. Lördagen har jag tagit på mig, men sen blir det lugn med att ta vakanta tider för ett tag. Nån gång vill jag ju faktikst hinna göra något med Erik.

Nåja, nu ska jag klä på mig och ut med hunden på prommis. Hon får följa med idag igen till jobbet. Det gick ju bra sist iaf, får hoppas det gör det idag också:)

Happy days!

ÅÅh vad det är härligt ute! Jag är så lycklig och glad! Det rinner vatten för fullt i dikena och blir stora vattenpölar över allt! Tänk att man kan bli så lycklig av så lite! Vilja och jag gick på promenad, hamnade hos mamma och pappa på deras altan där vi njöt i solen ett tag.


Måste leta fram nån bild på akvariumet också och skicka till Chefen. Hon ville se nå bilder på det. Tänkte att det kanske är roligare att se nå bilder på det när det är igång än när det är helt tomt. Men jag vet inte om vi har nå speciella bilder på det egentligen. Kanske från när vi hade våran Red Tail.

Nu ska jag gå ut i det underbara vädret igen! Börja bära ut lite saker till garaget kanske. Och kanske plocka fram vårat café set och ställa vid husknuten!

Värme

Jag vet att jag tjatar en del om vädret för tillfället, men nu  verkar våren ha dragit igång! Tredje dagen med sol och massa töande snö! Jag är så lycklig! (Fast de är knappt man vågar skriva ut det, det kanske kommer ett nytt snöoväder snart)
Ledig är jag också idag, min enda lediga dag i veckan. Lite drygt, men det är bara gilla läget. Ska fixa i ordning lite här hemma och gå ut med hunden i solen:)

Ikväll kommer älsklingen hem också! Jag har saknat han så himla mycket den här veckan! 


Trött och less

Jag är inte ens förvånad längre. Snön bara öser ner och har gjort så sedan igår eftermiddag. Jag är less, så less. Men på två veckors tid har det varit tre sånna här snöoväder där det kommit mer än decimetern och lagt sig. Det är helt vansinnigt sjukt.
Hur som helst är det jobb idag igen. Min lediga helg har bara sprungit iväg. Fast vi har ändå hunnit med en del med ommöblering och stadsfärder. Men jag hade nog behövt vara ledig idag okså för att hinna få allt färdigt.

Nu blir det frukost.

Morgonstund...

Jo, fast idag var det ingen rolig morgon. Vaknade med en ordentlig huvudvärk. Nåja, det kanske ger med sig efter frukosten.
Ska jobba kväll idag igen. Är hyffsat less på kvällspassen kan jag lova. Igår började vi ju redan från åtta på morgonen också eftersom vi skulle ha kassamöte. Blev en ganska seg dag. Och att snön vräkte ner gjorde ju inte humöret något bättre direkt. Idag verkar det åtminstonde bara flinga lite. Men jag är så less! Ska aldrig den här snön försvinna? Kommer aldrig vara borta till Valborg, för så fort det tinat nån dag så vräker det ner minst en decimeter med ny snö.
Idag ska vci och fördriva lunchen på exotic, tala om golunch:)

Idag kommer älskling hem också. Mysigt! Och jag är ju faktiskt ledig i helgen så vi hinner vara med varandra lite! Mysigt:)

Nu har ägget kokat klar, så dags att äta frukost och sen ut på promenad med Vilja.

Less

Gråmulet idag. Ser inte ut at ha börjat tinat något ännu. Jag vill hör hur det droppar från taken och se hur grästuvor tittar fram under snön. Hoppas det blir sol idag. Bara lite i alla fall.
Idag ska jag göra mycket lite. Tvätta jobbarkläderna typ. Tänk att det alltid är nånting som är kopplat till jobbet på ens lediga dagar. Helt jävla otroligt! Jag sticker inte under stolen med att jag är less, men jag är trots det glad att jag har ett jobb. Jag är nog i en allmän svacka just nu.
Nä, jag tror jag kryper ner i sängen igen så kanske jag är på lite bättre humör när jag vaknar igen.
Vi kan ju iaf hoppas.


Morgonpigg?

Jag kan inte vara riktigt frisk som är vaken den här tiden!  Jag tror faktiskt att jag går och lägger mig igen-
Till råga på allt så har det kommit ett par cm med blötsnö. Det var ju kul så här i april. Det kommer vara hur myckjet snö som helst till Valborg!

Pigg & Glad!

Det är nästan så jag känner mig helt utvilad. Brukar inte vara det under veckorna såhär. Vaknade pigg 06.30 redan. Rätt så skönt måste jag erkänna:) Jag har börjat med nyttig frukost, GI-brödet som är så himla gott och ägg. Känns bra det också. Och nu har jag nyss varit på promenad med Vilja.
Ska fara på jobbet om en stund, och sen ska jag vänta in flyget och hämta Erik och brorsan. Sen, efter det ska jag hem och mysa!

image19

Åh, längtar till sommaren!

Äntligen en vårdag!

Äntligen kom den första riktiga vårdagen! Åh, livet har kännts så lätt idag! Solen har strålat och temperaturen en bra bot över nollsträcket! Jag har befunnit mig i Tvärån hela dagen, ja, faktikst ända sedan igårkväll. Och det är nästan för mysigt! Men, de tar på krafterna också:) Vilja är helt knäckt, blev mycket nytt för henne, men de är bara nyttigt! Och det har gått så bra med barnen. Jag har ju passat Tilda idag i några timmar. Väldigt mysigt!:) Det är verkligen guld värt att få umgås med dem så här:)

Nåja, nu ska jag krypa till kojs, är riktigt trött och börjar tidigt imorrn.

RSS 2.0