100226

Fredagkväll och här sitter jag i soffan. Började eftermiddagen med tacobuffé på cafet med Erik och Jacob. Sen hem och se OS. Men nu verkar det vara svårt att knipa medaljerna. Det är ju curlingen förståss, där blir det ju en medalj till. Sen har jag sett Solsidan. Fy vilken bra serie. Jag skrattar högt när jag ser det.

Annars har veckan mestadels bestått av jobb. Så även imorgon. Jag vet inte om jag ska känna mig glad eller inte. Just nu känns det sådär. Imorgon är det två års kalas för Alfred som jag gärna hade velat fara på. Men nä, det blir ju inte. Han är världens goaste lillkille. Måste nog fara dit nån annan gång framöver.

Till veckan ska jag iväg till Vitå och hälsa på. Tilda är ju nyopererad och jag har inte hunnit hälsa på henne på sjukhuset.

Nu ska jag se lite serier, sen ska jag hoppa i säng!


.......

Så jag sovit i natt! Det är helt galet, ögonen ramlade igen för mig innan tolv - bara det är ju en bedrift för mig! Jag hade ställt larmet kl 9, men jag fick inte upp ögonen så jag somnade om till strax baki tio. Jag tror det ringde så jag vaknade, men jag vet inte. Jag sov alldeles för hårt för att registrera. Kanske inte så konstigt med tanke på hur dåligt jag sov natten till igår.

Idag skulle jag dammtorka och skura, det har jag inte hunnit med än. Jag har varit till Luleå och handlat, också var jag in på jobbet en sväng. Jag fick lite krypkänslor i kroppen, men jag vet att det är fler än jag som tycker det är underligt.

Hur som helst, nu ska jag börja dammtorka. Roligare kan man väl ha det, men det är ju ett ont måste.

100217

Sitter och ser på OS, curling just nu och det är väl inte jätteintressant. Något jag däremot tycker är roligare att se är skidor. Kallas guld igår och Ferrys idag var ju väldigt trevligt!

Dagen har pinnat på bra. Bakade ju semlor, fast jag vet inte...är semlor verkligen SÅ gott?
Annars har jag samlat ihop en massa saker jag ska kasta imorgon. Ska iväg och kasta ett lass på Breviks då är det tänkt. Kasserade Viljas ullmatta som hon haft i akvarierummet, den var så smutsig och ful. Också släpper den en jäkla massa ludd. Tror dock Vilja blev lite sur när den försvann, hon låg under köksbordet och rörde inte en fena på ett bra tag.

Imorgon ska det dammtorkas och skuras. Och kanske ska jag ge mig in på att dra om alla kablar runt tv och digitalbox. Eller så får det vänta tills älsk är hemma igen. För tänk om jag inte får ihop det igen?

Förresten så är jag typ tillbaks på ruta ett - ännu en gång. Jaja, jag såg det komma så det var ju ingen överraskning för mig. Men ändå känns det trist, det kan jag inte sticka under stolen med. Så nu är det nya tag igen! Ingenting blir ju bättre av att sitta och deppa iaf, det kan jag konstatera.

Sköna dagar

Det  är precis vad jag har haft. Igår tog jag skidorna runt Lavholmen med Vilja. Vi stannade till och pimplade lite med pappa. Satt i solen och hade det bra. Jag fick till och med napp, hela fyra abborrar lyckades jag lura upp. Jag tycker egentligen inte vinterfiske är så roligt, man sitter ju bara där och väntar. Mycket roligare sommartid när man får kasta. I sommar har jag även tänkt ge mig in på flugfiske. Ska bli spännande att se om jag ens har tålamodet till det.

Vilja ville tydligen också fiska igår. Hon halade upp pappas lina och lyckades få draget fast i läppen. Det blev en midre operation där på isen. Pappa satt med en tång och lirka och jag tvånghöll fast huvudet och tvingade ihop käkarna. Vi fick då loss den till slut, det var så klart inte en vanlig enkelkrok som fastnade. Nä, givetvis hittade hon trekroken först.
Nåja, tjejen mår då bra och verkar som vanligt inte lärt sig något av händelsen. 10 minuter senare var hon och skulle nosa på samma drag som pappa satt och försökte laga.

Idag har jag bakat semlor. Det är väl fettisdag idag? Jag trodde faktiskt det var mer mot slutet av månaden. Men nu har jag gjort det iaf så jag ska bjuda mamma o pappa på det senare. Får se om de kanske kommer förbi och ser OS sen, de har vattenskada ute på gården, och tydligen hade de som skulle fixa det grävt av kabeltv kabeln.
Madde!

Vad kul att du skrivit:)
Jag tycker allt du också borde ha en blogg så jag får hänga med lite vad som händer för dig;)
Jag ska främst söka jobb, sen funderar jag på att söka utbildning också.
Förresten borde vi ses snart tycker jag, har du tid nån dag till veckan?
Kram!

100213

Oj vad tiden går fort! Imorgon är det alla hjärtans dag, med andra ord har redan halva februari passerat! Just nu känner jag att tiden får gärna fortsätta rulla på i snabb takt. För nu vill jag komma igång med vår planering! :)

Till veckan ska jag ta tag i lite projekt som blivit liggandes. Sy, sy och åter sy. Också ska jag iväg till Breviksberget med ett lass.

Nu ska jag plocka ihop lite här så fort skidskyttet är färdigt. Sen ska jag hoppa i säng för jag är riktigt trött.


Jokkmokksmarknad?Jag är lite sugen på att besöka Jokkmokksmarknad under helgen. Jag har varit dit en gång tidigare, på yxkastning mitt i smällkalla vintern. Däremot var jag för liten för att ha börjat tävla själv den gången. Jag minns bara att det var svinkallt, och maten vi beställde blev kall på en gång där vi stod utomhus och åt:)

Dock känns det som att den enda dagen som gäller är imorgon. Nån som är sugen?

Planerna för idag är väldigt små. Jag ska skriva om mitt CV så det ser lite bättre ut. Också ska vi troligtvis förbi cafét en sväng. Och sen vet jag faktiskt inte.


Jag är ju inne på att byta mobil. Har en på jobbet som är intresserad av att köpa den. Men då återstår frågan, HTC Hero eller Iphone? Jag har alltid lutat åt HTC, men samtidigt känner jag att alla gör apps till Iphonen först. Kanske det kommer till Android så småningom också. Med min beslutsångest blir det inte ett lätt val.

Nu ska jag ut med Vilja en sväng!

Solsken!

Det är så underbart när solen skiner såhär! Jag blir så glad:) Jag och Vilja har varit ute och skottat snö. Tagit bort plogkarmar och rensat lite efter traktorn. Pudersnö är fint så länge det inte blåser.

I helgen hade vi Nettan och Martin här på middag och lite alkohol intag. Cidern gick rätt upp i huvudet på mig. Kanske för att jag ätit så dåligt hela förra veckan? Jaja, det var iaf en trevlig kväll. Annars har vi inte gjort så mycket under helgen. Erik hjälpte pappa med lite listning på fredagkvällen och så var vi en sväng på stan. Igår sega vi oss fram sådär som man kan vara efter alkohol.

Nu ska jag hoppa i täckbyxorna igen och gå ut en sväng till. Bara för att det är sol så ska jag trotsa kylan:)

RSS 2.0