Snart är det dags!

Bankbesök och utomhuspyssel är vad dagen bestått av idag! Jag har roat mig med att köra trimmern idag. Jag kan inte rå för det, jag tycker det är grymt kul att gå runt med den! Det är väl kanske för att det blir så stor skillnad när man farit fram med den? Nu behöver bara resten av gräsmattan klippas också:)

Partytältet står uppställt nu också, Erik och Felix byggde ihop det medans jag sprang runt med trimmern. Så det känns riktigt bra. Alla steg gör att det känns närmre och närmre. Och nära är vi! Nästa vecka drar vi igång!

Ikväll har vi varit över hos Staffan och Carin. Surrat lite grann och sen hade jag och Carin en rundvandring bland rabatterna. Åh, hon har så mycket fina växter! Jag sitter här och vill ha en ny fin blombänk invid huset, men det känns inte som ett projekt som blir av de närmsta åren iaf.

Nu är det dags att sova. Jag har varit så himla trött hela dagen!

Sommaren försvann

Tummen upp för att jag slipper jobbcoachen nu! Det var inte riktigt min grej och jag känner att jag klarar det minst lika bra på egen hand.

Hur som helst, jag har fått sommarjobb på Konsum! Och jag var på intervju på Elgiganten förra veckan. Tror  iofs inte det blir något av det, men det var som kul bara att få komma på intervju. Jag menar, det är inte ofta förekommande ändå.

Jag röjer här hemma. Renoveringen drar igång alldeles snart. Älsk jobbar bara en vecka till, sen ska det rivas och snickras och pysslas på! Men alltså vad saker man samlar på sig genom åren. Det är ju inte klokt! Jag vet knappt vad jag ska göra av grejorna. Föersöker sortera lite i kartongerna iaf så vi inte ska behöva leta ihjäl oss om vi kommer på att vi behöver något.

Förresten gick jag över på iPhone iaf. Ibland ångrar jag mig, ibland inte. Det är inte alltid lätt att ha beslutsångest. Men om min fina HTC mår bra när den kommer tillbaka kommer det göra lite ont att sälja den.
Nåja, den som lever får se.

Värmen försvann lagomt till helgen. Hanna var här på torsdagen och gjorde lite prao i byn:) Det var trevligt! Vi satt på altanen nästan hela dagen, och så tog vi oss en tur ut till Pultan. Det var nästan skönt i vattnet faktiskt, så jag vadade ut till låren:) Jag lyckades med att bränna mig rätt ordentligt också. Men nu har det typ gått ner rödheten.
Nu regnar det mest hela tiden och är väl kanske en ganska normal värme för maj månad. Men hey, jag gillade sommarvärmen!

Nu ska jag röja i fler skåpar.

Maj!

Som jag brukar säga, veckorna rinner iväg!
Vi har riktig sommarvärme för stunden, och tiden att sitta vid datorn finns inte riktigt. Det är så underbart ute och gräset har exploderat och blivit grönt, trädens blad har börjat spricka och alla perenner har börjat titta upp i blombänkarna! Jag passar på att njuta, för nu är det inte allt för länge tills jag börjar mitt sommarjobb!

Kristihimmelhelgen har spenderats mestadels ute i solen. Älsk har snickrat så fint vid altanen med en liten trappa och spång ut längst dammkanten! Nu funderar vi på räcke runt altanen också, får se vad vi hittar på, eller om vi lämnar det tills nästa år rent av. För nu drar ju renoveringen snart igång!

Köket är beställt från Ikea, tillsammans med alla vitvaror också, preliminär leverans i början av juni. Dock dröjer det innan vi får upp det i blivande köket också, men det är bara bra att ha tid på sig att skruva ihop alla skåpar!
Åååh vad jag längtar tills vi får börja! Ska starta med att riva upp golvet så nu ska vi försöka hitta oss nån rörmockare som kan komma och dra vatten och avlopp vidare från gammelkök till nykök:)

Under helgen hann jag och Nettan också med att ta första svängen ut till Pultviken. Underbar plats, det är så vackert! Hundarna lekta och badade för fullt. Vi var dock lite mer avvaktande och höll oss på stranden. Fötterna fick sig ett dopp i isvattnet dock då hundarna inte kunde hitta igen leksaken. Kallt kan jag lova!
Sen hann älsk och jag även förbi Malin, Tobbe och Lucas en sväng. Så härligt med lite bebismys!




Nu väntar sängen, är ruskigt trött då åskar fick för sig att dundra på ganska hårt i natt. Och som alla vet är vi inte riktigt bästa polare jag och åskar. Så sova var det inte tal om för min del!


RSS 2.0