Full rulle i magen!

Sitter uppe vid köksbordet. Jag vaknade av kickar i magen, och det är verkligen full fart där inne just nu. Omöjligt att sova. Också blev jag hungrig där mitt i allt, så därför sitter jag nu här.
Mysigt med alla sparkar!:)
Det var i onsdags hon första gången bjöd på ordentliga kickar, som jag både såg med blotta ögat och kunde känna med handen. Underbart! Och helt otroligt att det kan komma från en dag till en annan bara sådär.


Dock värker ryggen fruktat mycket. Det straffar sig tydligen direkt jag har gjort något. I eftermiddag är det övervåningen som fått sig en genomstädning. Nu kan jag knappt gå, lyfta benen tar så ont.
Jag ska helt enkelt inte ta i allt för mycket i mina göromål nu för tiden. Men det är ju lättare sagt än gjort. Jag försöker ju köra på i samma tempo som alltid förr, men men.
Nä, uppsöka sängen igen, försöka få sig några timmars sömn till. Sen upp och fixa det sista innan mäklaren kommer!

2011

Så var jul och nyår över för den här gången! Tänk, nästa jul har vi en liten en att fira med! Så mysigt!
Den här julen har vi firat med sötaste Lilly-Ann. Mysigare och gladare tjej får man leta länge efter!
Idag har jag äntligen tagit mig för att plocka bort julen också. Så skönt att bli av med den! Och vilken tur att jag inte hade plockat fram så otroligt mycket för en gångs skull!
Vi har hunnit med att inhandla barnvagn nu också. Det blev en Emmaljunga edge duo. I brunt och den är så fin! Nu försöker vi bara lära katten att det inte är en sovplats för henne. Går faktiskt hyffsat bra. Sen var vi även upp till Ikea i måndags och hade egentligen tänkt handla både det ena och det andra. Hem kom vi med en garderob och ett skötbord. (såklart inte det jag hade tänkt mig när vi for iväg) Så, det får helt enkelt bli en spjälsäng från Barnens hus nu. Trots att de kostar nästan dubbelt motför Ikeas.
Här är en bild på Elin, Hanna och mig med våra magar.
V22, v25 och v30!

RSS 2.0