Sömnbrist

Det är ju helt otroligt att jag aldrig ska kunna få sova. Fyra timmars sömn ÄR för lite. Och dessutom fyra timmars taskig sömn eftersom jag vaknar av minsta lilla rörelse som gör ONT, eller för nästäppa, toarunda eller för att jag är törstig.
Nu har jag iaf varit uppe och stökat ett tag och fått i mig lite frukost, så nu tänkte jag försöka somna om åtminstonde en timme. 
Sen bör jag börja med skolan eftersom jag har sista slutprovet nu på fredag. Men jag har råkat dra i gång lite projekt här hemma så jag måste kanske en sväng till Storheden och införskaffa lite förvaringslådor och flyttkartonger.

110320

Trött så trött...har inte blivit någon tupplur idag och det känns i ögonen...

Var sånt underbart väder idag så jag har suttit ute med mamma och Vilja. Vi gjorde upp en brasa och njöt i solen...:) 

Full rulle i magen idag, stark liten en har jag konstaterat. Lyfte upp hela datorn gång på gång. Nu ska jag uppsöka sängen, fogarna värker + att jag fått ont högre upp i ryggen nu också. Antar att jag snedbelastar på något sätt eftersom jag redan har ont...Nåja, bara två månader kvar nu! Längtar!!!

Halv åtta hos mig...

Bestod av en enkel sallad. Gott var det!


Dagen var meningen att jag skulle lägga på studier. Det har gått sådär kan vi säga. Klockan blev nästan fyra innan jag öppnade böckerna. Men, nu har jag iaf hunnit med det mest till inlämningsuppgifterna som ska vara klara imorgon. Jag har verkligen tappat all motivation till studierna. Tror det beror på att jag snart är färdig, bara två veckor kvar. 1:a april skriver jag mitt sista slutprov. Förhoppningsvis. Får jag IG får jag nog göra om det, men jag vet inte om jag är inresserad av det. Jag är så otroligt nöjd med mina resultat i de andra kurserna, så jag kan nästan stå ut med ett IG om det skulle råkas bli så.

Igår var jag till mvc igen. Magen hade lugnat sig i tillväxten och bara ökat 1½ cm sen sist. Så därför började jag fundera om hon verkligen fick rätt mått sist? Hjärtljuden låg på 160 slag idag och hon trodde att lillhjärtat vänt sig rätt. Det tror däremot inte jag, men jag kanske ska lita på henne, det är ju trots allt hennes jobb:)

På tal om bebisar så fick Elin och Frank sin mini igår! Oj så himla söt! Chockade nog alla mer eller mindre med att visa sig vara en pojk! Stort Grattis till er!
Längtar om möjligt ännu mer efter våran lilla nu. Fast nu vågar jag ju knappt tro på att det är en tjej jag har i magen längre. Det kanske visar sig vara en pojk här också. Och det är så välkommet det också! Jag har iaf bestämmt mig för köpstopp på rosa nu:)

Vi var och inhandlade de sista grejorna vi saknade i fredags. Spjälsäng med alla tillbehör, snuttefilt osv. Sen lade jag en beställning på Allt för föräldrar på diverse grejor också, så som babyvakt, mer sängkläder, parasoll till vagnen osv. Paketena därifrån bör dyka upp imorgon eller på fredag. Längtar!

Kamera inköpt!

Så var det strax helg igen! Underbart skönt. Skolveckans lektioner sträcker sig fram till torsdag och ger migdärmed långhelg:) Nu sitter jag och inväntar Erik, de har landat och nu borde han komma hem när som helst! :)

Veckan i sig har inte bjudit på just något speciellt. Jag tog mig en sväng till Storheden i tisdags och för sen vidare till Vitå. Trevligt att hälsa på dem, det var alldeles för längesen jag var dit sist. Nu ska jag bättra mig på den fronten. Lovade att jag skulle komma någon helg med Vilja, så att hon och Molle skulle få busa.

Igår for jag och Hanna på föräldrautbildningen på Krokodil. Nu har vi varit på alla utom en, och den tänker jag skippa. Den handlade om något med par tror jag, och det känns inte sådär jättegivande att gå själv på den. Då hade gärna Erik fått följa i så fall:) Men det är ju lite knepigt.

Var förresten och inhandlade en ny kompaktkamera i veckan. Jag har på något sätt lyckas knäcka displayen på den jag hade. Lite surt eftersom den bara var 1½år. Men, vad gör man? Jag vill gärna inte vara utan kompaktkamera när liten kommer. Visst har vi ju systemkameran, men den drar då inte jag med mig över allt. Då är det bra att kunna komplettera med kompaktkameran. Blev iaf en uppdaterad version av den jag haft då jag varit hyffsat nöjd med funktioner och bildkvalitet av den. Så idag har jag invigt min nya Panasonic TZ10, dock har jag inte fört över nå bilder ännu, så jag har inget att visa upp!

Ångest

Ännu en dag till ända...vi tog oss en tur till Luleå, både stan och Storheden. Jag hade tänkt köpa både det ena och det andra, hem kom jag med ett våffeljärn. Nåja, inte helt tokigt ändå eftersom jag tänkt köpa ett i alla år jag jobbat på Jula, med aldrig fått det att bli av. Då var det bara det att ingen av oss ides göra våfflor ikväll trots att vi var så sugna! Kanske imorgon...

Vi hann in på Elgiganten också, tyvärr. Jag såg min älskade dator igen, nedsatt i pris. Och min ångest över köpa/icket köpa satte in. Jag vill så ha den, men jag tycker priset - trots nedsänkningen- är lite väl saftigt. Och fast jag vet att tidpunkten för ett datorinköp inte kanske är riktigt optimal (men när fan är den det, egentligen?) så kan jag inte släppa det riktigt. Herregud, det var andra gången  på några månader jag nästan lipat över mitt beslut att inte köpa datorn. Och vem lipar över ett sånt beslut? Jag skyller på hormonerna i kroppen. Nu sitter jag iaf här och överväger att fara in och köpa den imorgon. Vi får se hur formen känns då. Kanske jag hunnit förtränga det:)

Nu ska jag lägga mig i soffan, fogarna är helt slut efter dagen. Nu håller jag tummarna för att vi bjuds på ett strålandes fint vårväder imorgon, utan stormvindar! :)

Vårväder!

Underbara vårväder! Det har rasat från taken och det droppar hela hela tiden! Underbart! Iom takraset fick även Vilja tillbaka ett gäng med leksaker, bland annat hennes älskade frisbee. Det mindre roliga med takrasen var att det blev en ordentlig hög med blötsnö utanför vedbo dörren. Typiskt, just när Erik skottat upp där.

Skönt är det då att katten äntligen börjat vara ute helt frivilligt. Blev som en helt ny katt. Nu ska jag faktiskt ut med Vilja här på gården, bara passa sig så jag inte halkar och landar på magen! Måste fixa sand till gården. Sen är det typ storm ute också, men det må då vara. Så länge snön töar är jag nöjd!

RSS 2.0