Flyttat.

Jag har flyttat bloggen till Blogger, så nu hittar ni mig på mnordberg.blogspot.com.

Hoppas ni följer med mig till den nya bloggen! Kan du inte bara fungera!?

Happ. Min 1½ månads nya fina Iphone funkar sådär just nu kan vi säga. Den stänger av sig själv rätt upp och ner och ibland kan jag få igång den igen, men behöver inte slå in pinkod när den startar upp igen. Andra gånger måste jag koppla den till laddaren för att den ska starta upp. Då tycker den det är slut ström - fast jag vet att det är typ 40% kvar av batteriet. Och får den bara ström till att starta upp så visar den också att det är mycket batteri kvar egentligen. Mycket irriterande är det iaf.
Var in på Telia idag för att lämna in den. Men de rådde mig att vänta och se om den nya uppdateringen till iOS5 kommer hjälpa innan jag skickar den på lagning. Det släpps nästa onsdag så vi får väl se om telefonen orkar med tills dess. 

Vi sov hos Hanna &  Elensia natten till idag också. På förmiddagen knatade vi iväg till Stor & Liten, Annica & Felicia kom förbi så vi gick i samlad trupp till kyrkan. Mysigt var det där idag. Kom lämpligt till sångstunden. Sen blev det liten matstund för de små, och där efter lite lek. Freja testade en bobbycar, de var visst rätt roliga.

Nu är det dags att sova. Freja verkar ha somnat - 1 timme tidigare än "normalt". Lycka! Trots att hon sov två timmar i vagnen mellan 18-20. Nåja, alla sätt är bra. Tror jag.

Gonatt!

Pyjamasparty!

I natt har Freja sovit över hos bästa vännen Elensia och hennes mamma Hanna. Vi hade en jättemysig tjejkväll vi fyra plus våra 3 fyrbenta små vänner Trocadero, Pepsi och Vilja!
Jag har då klart också sovit hos våra fina vänner i natt:)

Nu jobbar Freja på i Elensias gåstol, och alldeles strax ska vi gå på prommis.


Stadstur

Mot staden med Hanna & Elensia! Jag vill fynda idag! :) Ska kolla efter en ny väska - skötväska eller vanlig väska återstår att se. Och säkerligen blir det en grej eller två till lillan. 

Solen skiner och det är kalasväder, hoppas det hinns med en prommis senare. 

Vi kollade ju på soffor i helgen. Hittade två fina, men vi beslutade oss för att vi sparar pengarna till utbyggnaden istället. Mmm, den där utbyggnaden längtar jag efter. Tänk en riktig hall och riktigt badrum. Det ser jag framemot!

Rubens Barn

Nu är den här fina dockan från Rubens Barn påväg hem till Freja! Anna heter hon, och jag hoppas lillan kommer uppskatta den när hon blir lite större. En underbar doppresent från mormor och morfar i efterhand!

one

1906

Söndag igen. Fy vad veckorna går snabbt. Lillan växer så det knakar och har upptäckt hur kul det är att sitta i matstol och i gåstolen sin. Och fötterna hittade hon tillslut igen , för dryga veckan sen. Det är så sött när hon ligger och pillrar på dem!

Helgen har vi varit största delen med Hanna, Christer och Elensia. Så skönt att träffa folk efter några dagar isolerade hemma då vi trodde Freja fått vattkoppor. Vi var på BVC och visade upp hennes blåsor/prickar och de sa "troligen vattkoppor." Men, allt eftersom dagarna gick kändes det bara fel, fel fel med vattkoppor. Och nu är då lillan frisk och kry så.
Hur som haver, fredag var Hanna och lillskrot här och myste med oss. Christer slöt upp senare när han kom från jobbet. Vi såg Idol och åt lite mat och andra onyttigheter.
Lördag tog vi oss på restaurang i Piteå. Vi testade 1906 denna gång. Och vilken god mat! Vi har redan bokat in för ett besök till där.Restaurangpremiär!


Lulefärd.

Lillan har precis vaknat för lite mat. Så fort hon ätit klart ska vi göra oss klara för att fara till Luleå en sväng. Freja ska få sin doppresent och jag tänkte få kolla på möbler.

Ikväll ska vi på restaurang med Hanna & Christer, småtjejerna ska givetvis få följa med också. Så nu håller jag tummarna för gott uppförande från Frejas sida!

Dags att göra sig i ordning då och väcka Erik.


RSS 2.0