Skidpremiär!

Jag tog mig till Tvärån idag, trots att jag där ett tag tyckte jag hade alldeles för mycket att göra för att fara bort någonstans. Och det är så värt att skjuta upp alla sysslor för att få mysa med barnen! Full fart hela tiden, och alla tre ska helst sitta i knät samtidigt. Elias däremot är lugn mest hela tiden. Han är så go och jag skulle kunna mysa med han ungefär hur länge som helst:) Jaa, de är underbara de små liven!

Imorse var ja och Nettan ut på isen och skidra. Tyckte det gick helt okej för att varit första gången på många många år. Jag ramlade inte, trots att det var nära flera gånger. Till och med när jag stod helt still var jag nära på att tippa! Hundarna sprang och lekte fritt. Så härligt att se när de har så stora ytor att springa lösa på:) Vilja däckade på köksgolvet så fort vi kom hem.
Får se om jag kanske skidrar lite imorgonbitti också innan jag ska och jobba. Det beror både på väder och vind och om jag kommer kunna röra mig. Risken för träningsvärk är nog ganska stor:)

Jag pratade med älsk ikväll, precis som alla andra kvällar. Hanhöll på tappa upp ett bad. Jag blev hyffsat avis. Jag vill också bada! Framförde fint att när vi gör om huset ska det finnas ett badkar här. Så jag hoppas det blir så.
Åh vad jag saknar han, kan det inte bara bli torsdag så han kommer hem till mig!

Nu ska jag hänga tvätten, sen blir det sängen!

Dop

Vad är det för fel, varför kan jag inte gå och sova i tid på kvällarna? Nu har jag tänkt i nästan en veckas tid att jag ska lägga mig vid elva, men det händer aldrig. Klockan blir alltid sent. Imorgon är jag iaf ledig. Men jag och Nettan ska ut kl 11 är det bestämmt. Skidra lite på isen. Nettan får bli min lärare helt enkelt:) Jag tror inte jag stått på längdskidor sedan mellanstadiet, och då var det inte frivilligt. Men nu har jag ju faktiskt inhandlat skidor och pjäxor så nu är det bara till att gilla det:) Annars har jag ju kastat pengarna i sjön, och det vill jag ju inte göra.

Helgen har iaf flytit på fint. Fredag var älsk och jag till stan. Jag köpte som sagt skidor och Erik slog till på ett par discusar:) Så nu har vi finfisk igen! De är så himla fina där de simmar omkring. Nu hoppas vi bara på lek också:)
Kvällen blev lt billjard på cafet och sen lite kortspel med Nettan och Martin.

Lördag var det dags för dop. Elias skötte sig så bra så! Inte en ledsen min! Däremot ser han väldigt cool ut på korten när prästen håller upp han mot oss, typ "Hey, vad är ni för ena, och varför tittar alla på mig?" Lill gullungen. Jag ska dit imorgon eftermiddag tänkte jag, om de nu ska vara hemma förståss.

Jag har precis sett senaste avsittet av Grey´s, och tala om snyftvarning! Jag kan nog inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger ögonen tårats. Också ska de ha uppehåll i två veckor! VARFÖR?


Var tar tiden vägen?

Jag förstår inte vart kvällarna tar vägen när jag jobbat till stängning? Visst, jag är inte hemma innan åtta men ändå? Nu är klockan över tolv och jag har inte fått nånting gjort! Jag som skulle börja med städningen ikväll hade jag tänkt. Men imorrn är jag ledig, då ska det städas och en tur in till stan. Tänkte faktiskt åka buss men nu sitter jag här och är lite tveksam. Det är ju så trist med buss. Och jag vet faktiskt inte om jag har nå kontanter på mig heller. Fast fyrtio spänn ska nog gå och skrapa ihop ändå.
Undra om det finns kvar nått på rea? Äh, inte viktigt egentligen. Ska på banken och avsluta mina konton tänkte jag. Jag är hyffsat less på att ha dubbla banker nu.

Nu börjar magen skrika efter mat, så det är väl bäst jag hittar något att äta på. Jag är grynt sugen på ett knallgrönt surt äpple, men det har vi såklart inte hemma.

Men ÅHH!

Sitter och sörplar på nyponsoppa. Inte det godaste jag vet, men magen tycker om det. Och jag vill verkligen inte röra upp magen ännu mer. Alltså, det är ju löjligt, nu får det ju faktiskt ge med sig! Var två dagar allt jag skulle få vara okej? Jag måste ju vara helt fri från det här på lördag när det är dop!
Jaja. Har då jobbat idag (eftersom jag varit bra fram tills nu ikväll) och det har då gått bra. Jobbar imorgon och torsdag också. Och söndag. Lite hattig vecka när jag tänker efter. Fast det spelar då mindre roll egentligen.

Jag ska krypa ner i sängen nu, hoppas på att vara bättre imorrn så jag kan jobba.

Jag är less på att vara sjuk!

Nu är jag less! Kan jag inte bara få bli frisk? Först monsterförkylning och nu det här! Vad det då är, om det är något jag ätit eller en släng av magsjuka? Jag vill inget hellre än gå och lägga mig i sängen, men det känns som en minst lika stor ansträngning att springa upp från sängen stup i ett som det är att sitta här.

Nåja. Idag fick jag iaf ett glatt sms av min kassachef=) Jag får ledigt nästa lördag! Jag blev så lycklig för jag hade nästan räknat bort att kunna fara på Elias dop. Fick nämligen veta i torsdags att det skulle bli dop nästa helg. Men, mina guldtantor borta på bygget löste det=) Jag är så glad så glad! Hade varit riktigt tråkigt att inte få vara med på dopet. Barnen är ju mina små pluttar och ja önskar så att jag kunde träffa dem oftare.

Och jag har förresten fått ett vikariat nu, 50% tom 28/2. Så får jag väl hoppas på lite extra dagar här och där också=)

Nu ska jag slå igång ytterligare ett avsnitt av Samantha Who? Och hoppas på att så småningom få slå igen mina ögon några timmar. Tänk att få krypa ner med älsk i sängen och få vakna frisk imorgon. Det skulle vara underbart. Så vi kan fiska och köra skoter som det var tänkt.


På tal om fisk har vi fått massor med yngel i akvariet förresten!

Egentligen

Jag hade egentligen tänkt skriva ett inlägg, men jag orkar faktiskt inte. Ska gå och knyta mig istället.

Det blir en lugn dag

Den här dagen har bara rusat förbi. Kan väl omöjligen haft att göra med att jag sov till efter tolv? Hade säkerligen sovit ett bra tag till om inte Nettan ringt och meddelat att hon och Lady var i krokarna. Så hundarna fick busa ett tag här ute. Sen satte jag mig i soffan ett tag. Kom på att jag behövde handla lite och göra up eld. Nu har jag även tagit mig för att starta en tvättmaskin. Men mycket mer än så har jag nog inte tänkt uträtta idag.
Kan inte förstå varför jag är så trött. Är de kanske för att förkylningen fortfarande sitter i?


Nyttig?

Ha! Mitt nya liv som jag skulle börja idag var som bortblåst imorse! När jag skulle kasta i mig lite frukost ryckte jag i all hast fram pajen från kylen och börja smaska. SEN kom jag på mig. Lunchen blev inte mycket bättre med grekiskt lantbröd. Nåja, nya tag imorgon. Borde kanske sätta upp en komihåg-lapp på kylen?

Annars har dagen varit lugn. Stendött på jobbet minst sagt, men man fick mycket gjort iaf. Nu är jag ledig tors-fre. Hade hoppats på att få jobba imorgon också, menmen. Får väl passa på att stöka undan julen imorgon då. Fredag tänkte jag försöka ta mig till Tvärån en sväng. Och förhoppningsvis blir det även en sväng till Piteå då, fast det händer bara om jag lyckas få mig en klipptid.

Nu ska jag nog sova. Vilja har redan slaggat in på köksgolvet så. Åh, egentligen skulle jag vilja testsova soffan, för det är ju bland det bästa som finns. Att soa framför teven i soffan. Men, det känns som en riktig dum idé den här tiden på dygnet.

Vilken dag?

Känns konstigt att det är onsdag imorgon. Troligtvis eftersom älsk har farit ikväll och för att jag har jobbat söndagstider idag. Nåja, resten av veckan bör gå himla fort då med andra ord, eftersom huvudet tycker det är måndag imorgon.

Jag sitter och myser i våran nya soffa nu. Den är helt underbar! Skulle vilja få ligga kvar i den i flera dagar bara för att! Sitter och mumsar på hallonpaj också. Blev tvungen göra den ikväll då jag vart så sugen i flera flera dagar. Och för att mitt nya liv börjar imorgon. Hur nu det ska gå med lunchen eftersom jag inte hunnit med att göra någon matlåda ikväll. Nåja, får väl köpa en viktväktarfrysmat eller nått sånt.

Hittade mig en ny filt idag också, från Jysk. Underbara ullplädar! Det är verkligen bland det bästa jag vet. Köpte ju en jättefin filt på Ikea också, dock i acryl. Men de spelar egentligen ingen större roll.

Nu tänkte jag krypa upp i hörnet av soffan och slå igång nån serie på tv. Eller kanske Sex and the city filmen som jag än inte tagit mig för att se.


Söndagnatt

Så var årets första helg över, fast det har varit konstig vecka nu. lör-sön-fre-lör-sön-lör-sön. Nåja, det räntar bra när man jobbar:)
Ikväll har vi varit och firat Staffan, jätte trevlig kväll! =) Imorrn ska vi på stan innan jag börjar jobba eftersom Ikea fick för sig att inte sälja det vi skulle ha längre.

Hur som haver, lite snabbt nu...Viljas svans är normal igen, min förkylning har börjat ge med sig och jag får fortsätta jobba åtminstonde till 9 februari! Guld!

2009

Första januari 2009. Jag kan inte förstå vart 2008 tog vägen? Det gick alldeles för fort.
Vi hade ett väldigt lungt nyårsfirande. Var hos mamma och pappa hela kvällen. Åt gott, spelade lite kort, såg lite tv och skåla in det nya året. Jag var så trött hela kvällen, var precis så jag orkade vara vaken till tolvslaget. Vi for hem runt ett coh då stupade jag i säng. Ärligt talat så minna jag inte när jag knappt orkade vara vaken till tolv sist, så jag skyller min trötthet helt och hållet på min förkylning.

Nåja, jag var ute och fotade lite fyrverkerier iaf. Gick sådär, svårt att veta vart man siktar när man bara ser en svart himmel:) Men däremot kan jag säga att Vilja är då inte det minsta rädd fär smällarna. Hon smet ut när nån skulle ut på altanen, hon tittade lite på himlen gick sen glatt ut i snön och gjorde sina behov. Men det är ju iaf skönt att hon inte bryr sig. Kanske beror det på att hon brukar vara och jaga? Ja, vad vet jag.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, slå på en film och försöka bli frisk så jag kanske har krafter till att fara på Ikea imorgon!


RSS 2.0