Tisdag 27/10

Åh, snart är det torsdag igen! Jag längtar så tills älsk är hemma igen!

Idag har jag försökt vara lite produktiv och avverka lite saker som legat på hög. Sånt där som man lätt tänker "jag gör det imorgon istället. Men nu är det iaf gjort. Jag har till och med kommit mig för att lägga ut systemkameran på Blocket. Så är det någon som är intresserad är det bara höra av sig. Den säljs med alla objektiv, komplett i ett paket.

Jag har också hunnit med en prommis i regnet. Vilja var lycklig och fick springa fritt i skogen. Nu ska jag sätta mig och fortsätta med min virkning. Andra muminen är snart klar, och den här blir lite bättre i storlek:)


091022

Wow, jag är tröttare nu som arbetslös än när jag jobbar. Kanske det har att göra med att jag tvingar upp mig på mornarna men ändå sitter uppe sent. Ibland är man bara inte klok.

Nästa torsdag är det dags för service på bilen, jag ser redan nu har tusenlapparna flyger iväg. Ghhh!
Måste försöka lösa den dagen på något sätt. För jag vill jobba torsdag istället för lördag. Så det så. Hellre ledig en helgdag när älsk är hemma ju. Ska prata med svärmor och se om hon kan hjälpa mig:)

Äntligen funkar datorn

Jaaa! Äntligen funkar min dator igen, det krävdes en ominstallation av Windows som tog hela lördagkvällen. Som tur var tappade jag inte allt för mycket av mina filer. Fotona var ju säkerhetskopierade på våran externa hårddisk. Förutom bilderna från Kreta då. Trodde jag hade tappat dem, men jag testade ladda hem ett program för att återställa raderade bilder på minneskort, och tro mig, det funkade! Jag blev så lycklig!
Recuva heter programmet om någon skulle behöva det någon gång.

Annars har veckan rullat på. Jag och Malin for iväg till Ikea på torsdagen och vi hann även över en sväng till Tex. Vi kom hem med en del saker, som alltid när man är på Ikea. Underligt att det alltid finns saker man behöver där ifrån. För min del blev det iaf billigt, eftersom jag fick ta Eriks överblivna euro sen vi var på Kreta.

Jag har också hunnit med att vara förkyld, mådde piss måndag-tisdag, men sen vände det fort. Med andra ord en väldigt lindrig förkylning. Och det var ju skönt. Annars brukar det oftast bli rätt ordentligt när jag väl blir förkyld.

I helgen har jag jobbat mina sista dagar på vikariatet. Så nu är jag arbetslös sånär som på 15% helgarbete. Det är trist, riktigt trist. Så idag har jag tänkt ta itu med städning här hemma. Om jag bara tar mig upp från soffan, för det är ganska mysigt att sitta här med filten:)


091013

Dagarna passerar så fort, normalt sett kan jag stundvis tycka det är ganska skönt, men nu vill ja dra ut på dem. Det är ju sista veckan jag har kvar att jobba på högre procent. Söndag är sista dagen och det känns sjukt ledsamt. Kommer kännas jättetomt att inte vara där på vardagarna och träffa alla. I veckan har jag då kunnat prata med min kassachef om det utan att tårarna började rinna. Jag tror mina kassatjejer också tycker det är tråkigt.

Till något annat, lite roligare kanske. På torsdag ska jag och Malin till Ikea. Det ska bli så kul:) Jag hade tänkt kolla på ett skrivbord och garderob. Sen vad jag lyckas få hem i bilen, det var en annan femma. Annars hittar jag säkert annat att plocka hem. Jag är inte orolig så att säga.

I helgen sydde jag äntligen gardinen till lillfönstret också. Den blev rätt bra, men tyget var inte roligt att sy i. Nåja, nu hänger den då där den ska vara. Fick massa fina tyger av mormor idag som hon hade skickat hem med mamma. Måste kolla hur stora de är, för jag vet redan vad jag skulle vilja göra av flera av dem:)

Förresten har min dator lagt av. Typ igår, typ när jag kom hem från jobbet. Typ bara sådär. Och självklart när inte älsk är hemma. Så ingen som kan fixa den. Riktigt irriterande, fast egentligen inte så oväntat. Det har ju poppat upp nå konstiga rutor när man startat den ett tag. Men ändå. Nu måste vi säkert ominstallera den. Tur att vi köpt en extern hårddisk. Nu är det bara hoppas på att Kreta bildera har hunnit bli kopierade dit. Annars tror jag att jag kan ha lagt in dem på pappas dator också. Jag sitter på deras gammeldator nu förresten.

Nu ska jag strax sova, jag är så trött, så trött.
Gonatt.

Ledigt

Hm. Jag skulle alltså tvätta, hänga upp gardinerna, promenera och fara in till stan idag. Jag har hunnit tvätta och en prommis med pappa och Vilja. Pappa kom på att han skulle fixa och byta lampa åt mig i bilen, men det visade sig inte vara så himla enkelt. Det var något som var väldigt galet med själva fästet till lampan, och så hade en säkring gått. Men att ta sig till säkringarna var inte så himla enkelt. Nåja, efter två timmar så funkar iaf mitt bakljus igen:) Och snart kommer förhoppningsvis svärmor hem med en ny sån där lamphållargrej också så vi får byta den.

Nåja, nu ska jag steka köttet, sen ska jag ta ett ryck och försöka få upp nå gardiner innan Desperate Housewifes börjar:)

091005

Bloggberoende är jag då inte. Det är konstaterat.
Jag har mestadels jobbat sen sist. Det är som sista rycket nu. Dock har det varit jobbigt att fara till jobbet sista tiden. Inte jobbigt "jag vill inte jobba-jobbigt" utan bara en tryckandes känsla i mig. Men den är alltid som bortblåst när jag kommer in på stället. Pratade med mamma idag och vi kom fram till att det kanske hänger ihop med att det bara är två veckor kvar för min del. Jag vill så gärna fortsätta jobba på där. Jag trivs underbart bra, men det har jag väl sagt förr.

Hur som helst. Jag har hunnit med att köpa mig en jättefin Stelton kaffetermos. Nästan så jag måste börja dricka kaffe här hemma så jag också för nytta av den:) Också har jag köpt en jordglob. Har velat ha en jordglob länge, men jag har aldrig lyckats snubbla över någon, också kommer det ett reklamblad från Antnäsmöbler där de hade den här med. Svart med silverkarta. Helfin. Så nu står den här hemma:)

Ja, också har jag ju då fyllt år. Fick mig en symaskin! Lyckan var stor när jag öppnade paketet. Så nu håller jag på att öva mig på den, syr lite enkla saker. Typ näsduksfodral. Fast jag använder aldrig näsdukar. Men nu har jag iaf i väskan om jag skulle behöva nån gång. Och typ små korgar. De blir faktiskt rätt fina.

Också var jag och hälsade på Malin i torsdags. Vi surrade mest och var en sväng på Barnenshus och stan. Också fick jag känna liten kicka. Häftigt är väl det minsta jag kan säga:) Längtar så till man får träffa lilla livet!

Nu ska jag krypa till sängs, är hiskeligt trött. Men imorrn är jag ledig så jag ska väl hinna ta igen mig.

RSS 2.0