Städa städa städa

Sitter och ser Mammas Pojkar. Man kan inte annat än skratta åt det. Ganska underhållande program minst sagt.

Annars väntar jag mest att min älskling ska kliva in genom dörren. Han borde komma snart:)
Jag har mestadels städat idag, för imorgon kommer gubben och tittar. Nu ska jag bara ta och skura nedervåningen så är jag klar. Julsakerna har jag däremot inte fått upp som jag tänkt, men jag har ju hela helgen på mig, så det var väl ingen större fara skedd.

Jag känner mig piggare i kroppen idag, inte helt okej, men bättre än igår åtminstonde. Däremot har jag istället ont i halsen idag, och det var väl inte så roligt.

Nä, skura var det som gällde.

Löningsdag

Måttligt kul att jag blev tvungen fara hem från jobbet efter 2½ timme idag. Att vara sjuk passar väl aldrig riktigt in, men det är en riktig miss att vara sjuk när man äntligen fick jobba en dag. Livet är inte alltid roligt.
Pratade med Älsk ikväll, han hade precis samma krämpor som mig och hade också farit hem från jobbet. Förhoppningsvis blir det inte värre än så här. Känner mig tjock i halsen och har varit riktigt orkeslös i kroppen. Dock ingen feber, och det tackar jag för. Huvudvärk är det också, och bara det kan ju få en att känna sig dassig normalt sett.

Nåja. Det går väl över. Förhoppningsvis innan helgen. Jag vill ju inte tillbringa enda lediga helgen som sjukling. Fast ibland får man väl inte välja. Vi får helt enkelt se, jag kanske mår bättre redan imorgon!

Har hunnit surra bort några timmar i telefon med Malin idag också. Tror det hann bli nästa tre timmars surr. Vi hann avverka det mesta från lågstadiet och frammåt. Snart är det dags för henne, och jag längtar så himla mycket tills klumpen är här! Ska bli så himla mysigt att få träffa liten :)

Tänkte visa några bilder jag tog i lördags på förmiddagen. Det var så himla fint ljus ute och en massa dimma. Fler sånna dagar tack, det är så roligt att fota när det är annat än grått, grått och åter grått. Men det verkar inte funka att ladda upp bilder, så jag får försöka någon annan dag.

Nu ska jag sätta mig och bläddra igenom Ikeas sida en sväng. Sen är det sängen som väntar för ögonen är tunga.



091124

Vad dagarna går fort. Jag hinner aldrig med det jag tänkt, inte ens en bråkdel av det. Nåja, det må då vara så länge man hinner med det viktigaste.

I helgen har det varit 85 års kalas för morfar. Det var riktigt kul att träffa släkten. Tyvärr träffas inte vi kusiner så ofta nu för tiden. Så det var kul att få en liten uppdatering om vad som händer i deras liv. Också har vi varit över hos svärföräldrarna och planerat för fullt. Jag och Carin satt hela fredagskvällen och ritade och måttade. Missade till och med Idol.
Söndagen jobbade jag som de flesta andra helgerna nu för tiden. Dock är jag faktiskt ledig till helgen, och det ska bli så skönt. Vi får se vad helgen bjuder på, om det kanske blir mer tittande för att hitta något som känns perfekt hos oss. Vi vet ju hur vi vill ha det nu, så nu är det bara att söka tills vi hittar vårat kök.
På fredag kommer iaf äntligen människan förbi och tittar. Som jag har väntat på det.

Igår var jag förbi till Tvärån och lämnade lite presenter till Elias och Tilda. Tilda hade ju sitt femårskalas i lördags som jag tyvärr inte kunde komma på. Det är så mysigt att träffa barnen och jag måste bli bättre på att fara och hälsa på nu! 

Idag har jag i alla fall jobbat. Och så blir det även imorgon. Perfekt att få aktivera sig lite utanför alla sysslor här hemma. Nu ska jag krypa ner i sängen så fort Christine slutar. Är riktigt trött och tänkte faktiskt försöka lyssna på kroppen för en gångs skull.

Fredag den trettonde

Sitter och tittar på Idol, idag måste det bara vara dags för Eddie att åka hem. Jag kan för allt i världen inte förstå hur han kunnat hålla sig kvar så här länge? Han har ju ingen kraft i rösten, och han sjunger knappt bra.

Det har inte hänt så mycket idag. Jag vaknade 04.30 imorse och var klarvaken, lyckades somna om till 05.45 och var lika klarvaken då. Men jag tvingade mig att somna om och vaknade först klockan 10. Med huvudvärk. Alltid samma visa när jag sovit för länge.
Imorgon ska jag iaf och jobba igen. Sen ska vi nz<eventuellt på bio på kvällen. Får se hur det känns imorgon, om vi kanske tar det nästa helg istället.

Jag hade tänkt skaffa mig nya glasögon. De jag har nu är väldigt slitna och kantstötta. Men det är så himla svårt när man ska ha nya. Lånade hem några på stan igår, men nu har jag istället planer på att beställa över nätet, för det är riktigt halva priset motför att handla hos optikern.

Nu ska jag flytta närmre min älskling och bara mysa ett tag innan jag ska sova.

Gonatt på er.


091111

Åh, mitt garn hade hittat till vår brevlåda idag! Jag blev så glad, och det var så fint och mjukt! Precis sånt jag var ute efter. Nu ska jag virka mig en mössa och ett par vantar. Jag började virka en nalle igårkväll, men den får nog avvakta tills jag fått min mössa klar åtminstonde.


Ute ligger snön kvar. Jag trodde faktiskt den skulle tina bort ganska fort, men istället har det bara kommit mer. Nästan varje dag har det flingat lite grann. Ikväll/inatt ska vi tydligen ha strömavbrott. Hm. Typsikt, jag har tyckt det varit så bra när de haft det på torsdagar annars när älsk har hunnit komma hem.

Jag jobbade några timmar idag. Skönt att komma ut och träffa alla kollegor igen. Fick en hel del tider till jul, och det är ju alltid bra. Annars funderar jag mest på hur jag ska göra med denna vaccination. Från första början var jag helt besluten att ta den. Med tiden ändrade jag mig till att inte ta den för att jag tyckte det var lite väl tilltaget i alla skriverier om influensan. Men nu, nu är jag osäker igen. Kanske man ändå bör ta den? Tänk om jag skulle få svinet och bli jättedålig? Då skulle jag ju ångra kopiöst mycket att jag inte tog sprutan. Men tänk om det visar sig senare att man fick massa underliga biverkningar som inget vetat något om i dagens läge. Då skulle jag ju ångra att jag tog sprutan. Inte nu för att jag tror särskillt hårt på att det kommer vara en massa hemska biverkningar som dyker upp i efterhand, men jag tror ni förstår hur jag tänker.

Nåja, nu ska jag ut med Vilja, hon är väldigt otålig för stunden. Sen ska jag krypa ner i sängen.

Lördag

Snö till förbannelse. Så skulle man kunna sammanfatta den här dagen. Nåja, jag ska inte vara för pessimistisk, det lyser ju trots allt upp väldigt bra ute. Det har ju varit så mörkt nu en tid, allt ljus sugs som upp av mörkret. Fast inte nu mer:) Vi får väl se hur länge snön får ligga kvar däremot.

Dagen har gått väldigt fort, sov alldeles för länge. Tolv timmars sömn blev det. Kan inte förstå hur jag kunde vara så trött. Sen gick vi över till Staffan och Carin och hälsade på dem i några timmar. Hämtade hem lite guldfisk yngel. Nu har vi nyss ätit middag, sent som vanligt. Det drog ut lite på tiden när jag mitt i marinaden till köttet insåg att vi sakna några ingridienser. Sen har jag även lyckats med att göra potatisgratäng för första gången. Väldigt enkelt så jag kan inte förstå att jag inte gjort det tidigare.

Nu ska jag se klart körslaget sen ska jag sätta mig vid symaskinen ett tag. Jag har några småprojket som blivit liggande iom att jag började med virkningen. Men just nu inväntar jag mitt garn jag beställt så då passar det ju suvveränt att sy lite:)


RSS 2.0