Livet som arbetslös

Eller arbetssökande, mellan två jobb, eller vad man nu vill säga.
Tja, vad finns det egentligen att säga om det? Jag är inne på mina andra vecka sedan jag lämnade in min uppsägning. Och dagarna bara springer iväg. Jag har varit på arbetsförmedlngen och anmält mig som heltidsarbetslös, och de verkade inte veta vad de skulel göra av mig. Happ. Skulle bli kontaktad av min handläggare, men jag har än inte hört ett sus där ifrån.

Jag har iaf hunnit vara på Lucas dop, 20 års kalas och 80 års kalas sedan sist. Nu till veckan är det dags för 18 års firande också!

Det får räcka så för den här gången, nu ska jag se på FlashForward och tugga torkat nötkött:)

Söndagkväll

Nu är det sista rycket för mig i veckan. Sen är det slut. Känns underligt, men ändå inte. Jag har ju vetat att den dagen skulle komma förr eller senare, så jag har ju haft tid att förlika mig med tanken. Men ändå, fem år har jag haft det som min arbetsplats. Så att det känns underligt är inte alls så konstigt.

I helgen har jag bara myst. Igår ville jag så mycket grilla, men vi har ju ingen riktig grillplats ute på gården ännu, så jag gjorde upp eld i kaminen, gjorde lite pinnbrödsdeg och skar upp lite korv och hade picnic i köket. Det funkade minst lika bra:) Plus för att jag slapp all jäkla snö!
Sen var vi på hockey och såg Luleå. Min första hockeymatch jag ser på riktigt. Var faktiskt mer intressant att se live än framför en teve. Jag hade lite lättare att hålla koll på var pucken tog vägen. Innan hockeyn stannade vi till hos Jakob för lite kaffe och playstationspelande. Jag är dock världens sämsta på att styra med PS handkontroller, så jag blri ganska fort less när det inte blir som jag tänkt:)

Idag tog jag mamma med mig för en runda på Storheden. Köpte mig en spegel, en klänning och en hel del tråkiga måste-saker. Sen gjorde vi palt, och jag tror inte någon kan gorma som mig när det är palt på g. Idag blev det dock extra gormit eftersom jag råkade göra smeten lite för lös. Jag måste skaffa mig en riktigt hushållsassistent så det blir några moment mindre att gorma runt med potatissaft.


Nu ska jag dra mig mot sängen. Jag har ju faktiskt haft en riktigt bra vecka med tidiga mornar och hyffsat tidiga kvällar. Så skönt, jag är så mycket piggare och tar tag i lite fler projekt. Så det hade jag tänkt fortsätta med!

Tisdag

Det snöar och snöar. Också snöar det ännu mer. Jag är så fruktansvärt less och kan inte se det roliga med den här vintern. Jag vill ha en normal vinter, så som det brukar vara med lite blida då och då, och inte så fruktat mycket snö. Nu har vi ju en riktig vinter, som jag inte alls är intresserad av att ha. Snöskottningen kommer bli dyr i år.
Sen ska det blåsa så gud förbannat så varje gång man ska ut får man sopa bron, skotta runt bron, skotta fram bilen, skotta fram postlådan och skotta fram dörrarna till vedbo och garage. Nä, jag är fan inte road längre.

Det är sportlov i veckan, inte för mig dock, jag är bara arbetslös. Har pratat med akassan tre gånger idag och två igår. Jag vet ändå inte om jag är så mycket klokare. Igårkväll var det kassamöte också. Hmm, vet inte vad mer jag skulle säga om det?

Jaja, hur som helst så spenderade jag dagen hos mor och far igår. Brorsan och barnen var nämligen där. Så himla mysigt att träffa dem, det blir ju lite längre mellan gångerna nu sedan de flyttade. Så passade jag på att leka lite med brorsans nya telefon. Kollade in lite grejor som jag ska ha till min. Dock är det ju över en månad tills jag kan köpa min.

Ikväll börjar väl Desperate Housewifes om, eller är jag på fel vecka?


Nu stirrar Vilja ut mig så det är väl dags att ge sig ut i snöovädret igen.

 

RSS 2.0