Lillan växer!

Det var inskrivning på Bvc idag, och Freja växer som hon ska! Hon har passerat sin födelsevikt med 45g och väger nu 3640g. Längden hade ökat till 51,5cm och huvudomfånget till 35,5cm (34cm vid födsel).
Det blev lite sen inskrivning för oss eftersom vi var inlagda i Sunderbyn, och de sedan följde upp proverna på Piteå Lasarett.


Igår försökte vi oss på att göra hand och fotavtryck på lillan. Lättare sagt än gjort kan vi konstatera. Men tillslut blev det ett handavtryck som fick bli godkänt. Foten var betydligt enklare då hon inte kan knyta igen den ;)Trädgården börjar ta form nu också. Erik är så duktig, och det kommer bli så bra med stenmur och slät gräsmatta. Längtar tills det är färdigt! Snart börjar nästa projekt med övervåningen också. Vi har inhandlat det mesta, t o m tapet till fondväggen. 

Nu ska jag skriva handlingslista. Storhandling imorgon. Ska bunkra med blöjor hade jag tänkt, då Konsum är svindyra på dem. Och mat. Är så sugen på kyckling, och de har vi varit utan nu så länge! hehe:)

Kommentarer
Postat av: Hanna -mamma till Elensia

Vad har du använt för färg till avtrycken? Tänkte göra till pärmen :) Skönt att hon växer som hon ska, sötnosen!

2011-05-26 @ 01:23:39
URL: http://hannahaj.blogg.se/
Postat av: Hanna - mamma till Elensia

Ja!Lånar jättegärna :] Vi måste ses snart gumms... Kram!

2011-05-27 @ 08:04:37
URL: http://hannahaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0