090803

I fredags kom vi hem från Laisvall igen. Det var vackert där, minst sagt. Och fisk fick jag, om än de flesta öringarna jag drog upp inte var större än 1-2dm. Erik, Jocke och Staffan däremot drog upp fin matfisk med jämna mellanrum:) Jag var egentligen bara glad att det nappade för mig, för första kvällen/natten lyckades jag kasta bort 8 drag! Men det var mycket vatten där, och väldigt svårfiskat. Allt som brukar vara strand låg ju under ytan, fast det var inte mer än 30-40cm djupt. Och knappt det.
Hur som helst fiskade vi hela onsdagkvällen/natten fram till klockan tre. Då började vi vandringen tillbaka till tältet där svärfar ställde sig och gjorde slobben åt oss. Underbart gott! Så klockan närmade sig fem på morgonen innan vi kröp in i tältena.När vi vaknat och ätit frukost/lunch så tog älsk och jag bilen in till Arjeplog för att inhandla lite nya fiskedrag. Det började ju nämligen sina i min draglåda. Därefter grillade vi harren vi fick upp kvällen innan för att sen bege oss ut på fiske igen. Torsdagkväll fick jag, om möjligt, ännu mindre öringar och var nästan påväg att ge upp. Men när vi väl gått hela vägen upp till forsnacken så ställde jag mig ändå och kasta några kast. Jag lämnade håv och fiskeväska på en stenklippa en bit bort, och tror ni inte att en riktigt fin harr smällde till! Jag ropade till Jocke att jag behövde hjälp, och då kom Erik löpandes över klipporna med håven. Min firre bräckte deras fångster totalt:) Lite nöjd blev jag allt:)

Nåja, till tältet för att sova några timmar och sen en bilfärd hemmåt. Jag sov dryga timmen i bilen, for till mamma och pappa och hälsa på sen och sov tre timmar på deras soffa. Somnade sen tidigt för kv'ällen och sen upp och jobba. Fortfarande trött. Jag tror att tältandet tog mina krafter. Bu lngtar jag mest bara till torsdag när semestern börjar så jag får sova ut ordentligt. Två arbetsdagar kvar.


Lördag var vi förresten på Lulekalaset. Sådär spännande. Tycker det är riktigt dåligt uppbyggt och den där festivalstämningen infinner sig inte riktigt. Men vi förfesta hos Jakob, och det var trevligt:)

Nu ska jag sova, för jag ska som sagt jobba imorgon också. Är det för att semestern hägrar som man har noll inspiration på jobbet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0