Det händer mycket med lillan!

Förresten har Freja börjat sova hela nätter för tillfället. Underbart skönt! Trodde det var något tillfälligt när vi var nere i Örebro. Men hon har fortsatt sova. Nio timmar i sträck under nätterna. Sen har jag faktiskt väckt henne så hon fått amma. 
Jag önskar bara att jag själv också kunde ta och sova när lillan väl sover. Jag vaknar nästan en gång i timmen och tänker "nu vaknar hon säkert snart", och sitter och tittar på henne en stund. Våran vackra lilla bebis. Som faktiskt börjar bli ganska stor när man kollar tillbaka på bilderna från första månaden. 

Igår visade hon också upp att hon vet precis hur hon ska göra med benen för att krypa. Däremot har hon inte fått upp överkroppen. Och så visade hon att hon visst kan sitta. Jag blev helt till mig när jag såg att hon satt. Visserligen tippade hon ganska många gånger, men satt gjorde hon. Nånstans ska det väl börjas!
Freja har även börjat gripa tag när man ger henne saker. Förr har hon bara lagt handen lite löst på, men nu håller hon faktiskt fast. Det händer nya saker dagligen och det är så kul att se hur hon lär sig och utvecklas.

Älskade lilla vän!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0