Fjärilar!

Jag tänkte bara hurra för att jag såg årets första fjärilar igår! Förvisso bara nässelfjärilar, men ändå! Åh vad lycklig jag blev! Nu ÄR det vår! Och svanarna har börjat flyga över gården, ytterligare ett vårtecken! Och de alla tidigaste blommorna har börjat titta upp i blombänken. Lycka när man ser perenner överlevt ytterligare en vinter!
För övrigt var det jättevarmt och skönt ute igår, och imorrn så ska värmen komma tillbaka! Underbart! Bort, bort, bort med all snö! Och låt gården torka upp snabbt så att vi slipper få in massa jord och gräs! 

Besökte Ams idag... de verkar inte ska slå så hårt mot mig just nu. Fick ett datum i slutet av maj när jag skulle höra av mig ifall liten inte fått för sig att titta ut då. Och hade liten valt att stanna in i juni skulle jag bara slå en signal så skulle de förlänga min arbetslöshet några dagar.
Efter det drog jag till Luleå och hälsade på hos Malin, Tobbe och Lucas. Så mysigt, var jättelängesen jag träffade dem. Malin och jag tog en snabbrunda på stan, mer än så orkade inte mina fogar idag. Nåja, inte så länge kvar nu! Längtar så till dagen med stort D!

Nu är det dags för sängen, sov otroligt dåligt natten till idag så nu håller ögonen på att gå i kors. Hoppas på lite bättre sömn i natt, men jag har lärt mig att det finns inga garantier för det nu för tiden. Nästäppa, värmeslag, sendrag, boxningsmatch i magen eller fogarna som smärtar. Det finns mycket som håller en vaken med jämna mellanrum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0