Kusinträff

Förra veckan var vi som sagt ner till Örebro och hälsade på. Så kul att få träffa hela familjen, och lite extra kul att kusinerna fick mötas.
Vi bilade oss ner under söndagen och hade ett par mysiga dagar hemma hos dem. Vi hann med ett besök på Ikea och Erikshjälpen, och snippade in på Netonnet lagershop. Vi har ätit gott och sovit gott, Freja introducerade 8 timmars nätter. Hjälp så skönt för både Freja och mig! Vi hann också med att bli förkylda, Erik redan första dagen och sen åkte jag också på det. Tyvärr hann Lilly-Ann också bli smittad. Men lillebror verkar ha klarat sig iaf!
Lillebror som är så söt, och som har bästa storasyrran man kan önska sig. Hon är så go mot allt o alla! Hon har hjälpt till att gunga Freja i bilstolen och bäddat om småttingarna i babygymmet. Ja, hon är helt enkelt alldeles underbar storasyster!


Torsdagmorgon satte vi oss i bilen igen. 100 mil tar ganska prick 13 timmar med amningspauser. Jag tycker det är så mysigt att bila, men nästa gång tror jag det blir flyg. Var det nån gång vi skulle på bilsemester så var det nu när hon är liten och sover mycket.


Blöjbyte i bilen


Bilresan fortsätter

Nu vaknade lillan och vi ska ta oss en prommis till Konsum. Ikväll kommer Erik hem igen, som vi längtat efter han i veckan!

Kommentarer
Postat av: annika

sicken sötis :) å bilsemester är mysigt. ev åker vi nästa sommar en sväng. sugen på sthlm i höst, men då blir det flyg.

2011-08-25 @ 21:38:13
Postat av: Ariel

Kom tillbax nu!!! Saknar er massor. Kram kram

2011-08-27 @ 21:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0